Mlada tek pred oltarom priznala da ima ČETVORO DECE: Svi pričaju o brutalnoj reakciji mladoženje (VIDEO)

Zanimljivosti

Mlada tek pred oltarom priznala da ima ČETVORO DECE: Svi pričaju o brutalnoj reakciji mladoženje (VIDEO)

Kako su preneli pojedini lokalni mediji, žena nije znala kako drugačije da saopšti vest svom dragom

Svadba, po svemu sudeći u Nigeriji, završila se opštim haosom kada je mladoženja, bukvalno pred oltarom, saznao da mlada već ima četvoro dece. Snimak drame, za koju se ne zna tačno gde i kada se dogodila, već nekoliko dana kruži društvenim mrežama.

Kako su preneli pojedini lokalni mediji, žena nije znala kako drugačije da saopšti vest svom dragom, pa je izabrala da to uradi trenutak pre nego što je on trebalo da kaže sudbonosno “da” pred rodbinom i prijateljima.

Na snimku se vide posledice te njene odluke, jer je mladoženja momentalno rešio da otkaže venčanje i počne da se svađa sa porodicom svoje nesuđene supruge. Za to vreme nevesta kleči i moli ga da joj oprosti, dok je vidno uzrujanu pridržavaju žene sa strane. Ona u jednom trenutku unezvereno pruža ruke ka mladoženji, ali on je ni ne konstatuje već nastavlja da se prepire.

– Nije mi rekla, samo da me je obavestila! – čuje se kako mladoženja priča drugom muškarcu.

@surveyorabbey1

Can you imagine this? On wedding day hubby to be bolted out because he just got informed that wife to be had 4 children already #fyg #tikktoknigeria

♬ original sound – surveyor Abbey

Većina je u komentarima stala na njegovu stranu i kritikovala nevestu što je prećutala tako krucijalnu informaciju.

“Zaslužila je. Kako je to mogla da uradi”, “Zašto mu nije rekla već na prvom sastanku?”, bili su neki od komentara.

Naravno, kao što uvek biva sa ovim potresnim i emocionalnim snimcima, nije moguće dokazati da je sve bilo baš autentično, a ne samo pokušaj da se privuče pažnja. Bilo kako bilo, pažnju su svakako privukli, a u prilog tome govori više od 2,8 miliona pregleda na TikToku. (objektiv.rs)