Pacijent u STRAŠNIM bolovima rekao šta je POJEO i zašto: Doktor bio u neverici, pa video šta ŽIVI u njemu

Zdravlje

Pacijent u STRAŠNIM bolovima rekao šta je POJEO i zašto: Doktor bio u neverici, pa video šta ŽIVI u njemu

U kini je dokumentovan jedan od najluđih slučajeva, a glavni “junak” je mogao da nastrada zbog “osvete”

Jedan otac iz Kine je sebi napravio gadan problem kada je odlučio da se osveti krabi, zbog toga što je naudila njegovoj ćerki. Odmazda protiv male životinje koja je uštinula dete zvuči poprilično melodramatično i nepotrebno, ali to ga nije odvratilo, pa je došao glave krabi tako što ju je živu pojeo.

Lu (39) iz Džeđianga (prezime nije objavljeno) našao se u medicinskom časopisu, pa zatim i u medijima širom sveta, kada se pročulo o ovom zapanjujućem slučaju. Zaštitnički nastrojen otac je završio u bolnici dva meseca nakon “osvete”.

Hitna pomoć ga je prevezla her se žalio na nepodnošljive bolove u leđima. Nakon procene stanja pacijenta, lekari su ga pitali da li je pojeo nešto neobično što bi moglo da izazove alergiju. Međutim, Lu je odbio da govori o incidentu sa krabom. Na kraju je njegova supruga ipak progovorila, i ispričala sve doktorima.

Doktor Kao, koji je bio zadužen za Luovo lečenje, tada je u neverici pitao čoveka da li je to istina. Nakon toga, ovaj mu je objasnio kako ga je motivisala osveta i dodao da je bio jako ljut jer je kraba uštinula njegovu ćerku.

Ubrzo verovatno jedne od najluđih stvari koje je lekar ikada čuo Luova krv je poslata na testiranje. Rezultati su pokazali da se čak tri vrste parazita nastanilo u njegovom telu. Ipak, lečenje je bilo uspešno i on je otpušten iz bolnice, ali mora da se periodično javlja na preglede kako bi se pratilo stanje. (objektiv.rs)