PRED SVADBU SAZNAO ZA VELIKU PREVARU SVOJE VERENICE: Hteo da provede život s njom, onda je sav njegov novac NESTAO

Ispovijesti

PRED SVADBU SAZNAO ZA VELIKU PREVARU SVOJE VERENICE: Hteo da provede život s njom, onda je sav njegov novac NESTAO

Kris Mahone (29) razotkrio je prevaru 32-godišnje Rejčel Doran kada su se on i njegovi prijatelji pojavili za let na aerodromu

“Bezobzirna” mlada ukrala je 11.000 funti od svog verenika i njegovih 30 najbližih prijatelja koji su tek posle dolaska na aerodrom shvatili da je falsifikovala njihove dokumente.

Kris Mahone (29) razotkrio je prevaru 32-godišnje Rejčel Doran kada su se on i njegovi prijatelji pojavili za let na aerodromu.

Družina je uskoro pozvala i hotel Ibica Roks na tom ostrvu i otkrili da njihove sobe, koje su platili, nisu rezervisane. Mahone je uskoro otkrio da, dok su planirali venčanje, njegova verenica potajno trošila novac.

Kad ju je nazvao da je pita gde mu je novac, tvrdila je da je trudna – ali njena internet istorija otkrila je da je pretraživala: ‘lažni aparat za ultrazvučne snimke.’

Doran je pobegla iz njihovog doma u Kambriji, kada joj je Mahone rekao da je venčanje otkazano i da nikad više ne želi da je vidi.

Doran je izbegla zatvor nakon što je priznala da je ukrala 11.160 funti za zabavu i falsifikovala dokumente.

Ona i Mahone bili su prijatelji iz detinjstva koji su se sreli u školi i kasnije započeli vezu.

Zaprosio ju je u septembru 2015. i oni su počeli da planiraju svoje venčanje za decembar 2017, a zakazali su njegovo trodnevno momačko putovanje za 7. septembar 2017.

Doran je bila „blagajnica“ za momačko putovanje i pomogla mu je da se organizuje zajedno sa dvojicom najboljih prijatelja Mahonea. Prikupila je 360 funti od svakog njegovog druga i trebalo je da novac uplati za plaćanje letova i hotela.

Ali ona ga je potrošila na sebe i, iako se nije moglo utvrditi na šta je tačno potrošila, bila je redovna kockarka na internetu.

– Osećao sam se tako izneveren. Verovao sam joj i spremao se da se da provedem ostatak svog života s njom. Tada sam je voleo i nisam mogao da nastavim dalje, jer ne mogu da verujem nikome drugom na način na koji sam verovao Rejčel.. Pokušavam da krenem dalje, ali teško mi je razgovarati sa ženama, jer se plašim da ne budem povređen. -rekao je Mahone. (espreso.co.rs)