RAZVELA SAM SE NAKON 18 GODINA BRAKA – I URADILA POTPUNU TRANSFORMACIJU: Danas sam SRETNA I LJEPŠA NEGO IKAD

Ispovijesti

RAZVELA SAM SE NAKON 18 GODINA BRAKA – I URADILA POTPUNU TRANSFORMACIJU: Danas sam SRETNA I LJEPŠA NEGO IKAD

Da loša veza ili brak mogu da ostave posljedice na psihičko stanje osobe, ali i da to može da se odrazi na njen izgled dokazala je Ema Šepard (42) iz Velike Britanije

Ema Šepard (42) iz ​​Blekpula se prije godinu dana razvela i to nakon 20 godina braka. Nažalost, to vrijeme za Emu nije bilo ispunjeno srećom, a ona je otkrila da je nedostatak vremena da se brine o sebi doveo do toga da se osjeća duboko nesrećno, što se na kraju odrazilo i na njen izgled.

Dvije godine kasnije, život Britanke, koja je po profesiji socijalna radnica, doživio je procvat. Majka dvoje djece posvetila se sebi i danas izgleda mnogo bolje. Počela je da odlazi u teretanu, prestala da jede brzu hranu, otvorila Tinder nalog i ponovo izlazi sa muškarcima.

„Ranije sam uvijek gledala samo da radim i da brinem o svima ostalima. Ali jednog dana, nakon što sam se razvela, shvatila sam da je red na mene. Izgledala sam staro, prazno i iscrpljeno, ali sada živim svoj najbolji život. Osjećam se nevjerovatno. Ljepota zaista dolazi iznutra”, rekla je Ema za strane medije. Ema se udala relativno mlada, sa 22 godine, i prvo je mislila da ima sve što će je usrećiti.

“Udala sam se za cijeli život. Bio je to on, djevojke i posao. Osjećala sam se kao da sam sve shvatila”, rekla je ona.

Ali brak Eme i njenog muža počeo je da puca prije nekoliko godina, a on se tada odselio od kuće. Krajem 2021. godine, razvod je okončan. “Bilo je jako loše nakon što je otišao, slomilo me je. Osjećala sam se bezvrijedno. Imala sam napade panike i nisam imala samopouzdanja. Samo sam preživljavala i radila da platim račune. Jednog dana sam se probudila i pomislila da moram da promenim život”, rekla je Ema.

Ema je smanjila cigarete i sada umejsto 20 cigareta, konzumira samo četiri. Počela je da ide u teretanu pet puta nedeljno i promijenila je ishranu. Brze i nezdrave obroke zamijenila je mnogo zdravijom hranom. Odjeću u tamnim bojama zamijenila je veselijim.

“Sada je sve u vezi sa mnom potpuno drugačije. Ljudi kažu da izgledam nevjerovatno, a ja mislim da je to zato što sam tako srećna iznutra. Najčudnije je što sam zaista vjerovala da sam srećna u svom braku”, objašnjava Ema. Ema je svjesna da je tek na početku i da je čeka još mnogo lijepih stvari. Trenutno nema novog partnera, ali nije zatvorila vrata toj opciji. (novi.ba)