Razuzdana učiteljica Sara dobila OTKAZ kad se pročulo šta radi: Njih 600 je pitalo, svima je dala (FOTO)

Svijet

Razuzdana učiteljica Sara dobila OTKAZ kad se pročulo šta radi: Njih 600 je pitalo, svima je dala (FOTO)

Pokušala je da zadrži oba posla, ali su u školi smatrali da je njena “tezga” neprikladna

Učiteljica iz SAD i majka dvoje dece je otpuštena iz škole zbog golišavih snimaka na OnlyFansu, nakon što je postala izuzetno popularna na toj platformi za odrasle.

Sari Džuri (40) iz Indijane život se potpuno preokrenuo kada je lokalni novinar razotkrio njenu “tezgu”, koju su poslodavci smatrali neprikladnom za nekoga ko radi sa decom. Njena 20-godišnja karijera je naglo okončana kada se pročulo da u slobodno vreme prodaje raskalašni sadržaj.

Na ideju da se bavi ovim tipom modelinga Sara je, kako kaže, došla dok se trudila da sastavi kraj s krajem uz prosvetarsku platu. Gostujući u podkastu Dimples and The Beard kazala je kako joj je prijateljica savetovala da se oproba na OnlyFansu i hvalila se kako tamo zarađuje više od 10.000 dolara mesečno.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah Juree (@sarahjuree)

– Osećala sam se bolje sa 40 godina po pitanju mog tela, nego ikada u životu, tako da me je zaista osnažilo i konačno se osećam s*ksi i lepo u srednjim godinama – otkrila je Sara.

Iako sada zarađuje više novca nego što je ikada mogla da sanja, ipak nije mogla da nastavi da radi ono što najviše voli, a to je podučavanje dece.

Sara je takođe otkrila kako je pronašla svoje prve pratioce, nakon što je od drugarice na Fejsbuku saznala šta je ta platforma.

– Nadala sam se da ću moći da se izdržavam na OnlyFansu i da predajem, jer to volim. Razmišljajući o poslu, mislila sam da neću zaraditi nikakav novac ako nemam obožavatelje, pa sam počela da objavljujem svoju OnlyFans stranicu na Fejsbuku – rekla je ona.

Ovaj veoma otvoreni pristup doveo je do toga da bude razotkrivena, ali joj je takođe omogućio da brzo stekne fanove, između ostalog i preko ogromnog broja zahteva za prijateljstvo koji su joj se godinama skupljali.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sarah Juree (@sarahjuree)

– Imala sam oko 600 zahteva za prijateljstvo, pustila sam ih sve unutra, sve sam ih prihvatila i počela sam da im šaljem svoj link. Tada je ovaj momak iz komšiluka saznao i tada su stvari krenule napoako – ispričala je Sara.

Samo sa Fejsbuka, bivša učiteljica je prikupila 100 pretplatnika na svoj ekskluzivni sadržaj, koji, kako kaže, nije bio posebno eksplicitan.

– Kada sam pokrenula svoju OnlyFans stranicu, bila je besplatna. Ne možete objavljivati golotinju na stranici, možete je prodati samo iza paywall-a, tako da ništa što sam objavljivala na svom OnlyFansu nije bila golotinja – objasnila je ona.

To su ubrzo promenilo, pa je Sara do sada prikupila više od 4.000 pretplatnika širom sveta i počela sa dosta eksplicitnijim sadržajem. (objektiv.rs)