Sofija je zbog OBRVA dobijala pretnje SMRĆU: Postala poznata, a evo zašto ne želi da ih ČUPA (FOTO)

Zanimljivosti

Sofija je zbog OBRVA dobijala pretnje SMRĆU: Postala poznata, a evo zašto ne želi da ih ČUPA (FOTO)

Zahvaljujući obrvama je 2017. godine postala svetski poznat model

Poznati model Sofija Hadžipanteli pojavila se na dodeli Glamur nagarada Žene godine u Londonu. Sofija, koju su nekada ismevali zbog njenih obrva, našla se u društvu svetskih zvezda.

Do izražaja su došle njene guste obrve koje ona ponosno nosi, a zahvaljujući kojima je 2017. godine postala svetski poznat model.

– Kada su ljudi saznali za mene na društvenim mrežama, počeli su da mi šalju poruke mržnje. Mnogi kažu da sam licemerna jer ne čupam obrve, a očigledno je da se sređujem kao svi ostali. Mi Grci-Kiprani smo jako dlakavi ljudi, sigurna sam da će se mnogi složiti sa mnom. To mi nikada nije smetalo jer moja baka, moje tetke, sve su imale guste obrve i nikada se nisu bojale da budu ono što jesu, bilo da su ih čupale ili ostavile da rastu. Zapravo, za to niko nikad nije previše mario – rekla je Sofija jednom prilikom i priznala da farba svoje obrve koje su prirodno smeđe boje, jer joj se to dopada.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli sophia ☠️🧿 (@sophiahadjipanteli)

Ona samouvereno hoda ulicom i poruke mržnje, među kojima su bile i pretnje smrću, nisu je baterale da odustane od svog imidža.

Cilj joj je da pokaže ljudima da guste obrve kakve ona ima nisu u raskoraku sa ženskom lepotom.

Ono što je nekome bio razlog (svakako ne opravdan) da Sofiji šalje uvredljive poruke, nju je učinilo svetskim modelom. (objektiv.rs)