DAO IM JE BLAGOSLOV: Muž je ohrabrio ženu da pronađe NOVU LJUBAV nakon njegove smrti, ona je to i UČINILA

Zanimljivosti

DAO IM JE BLAGOSLOV: Muž je ohrabrio ženu da pronađe NOVU LJUBAV nakon njegove smrti, ona je to i UČINILA

Kada su dobili loše prognoze, Dirdri i Bob uradili su sve kako bi bila srećna i nakon njegove smrti

Dirdri Fagan i Bob su imali samo 42 i 43 godine kada se njihov svet okrenuo naopačke.

Naime, nakon decenije dugog braka, dobili su tužnu vest da Bob boluje od ASL (amiotrofična lateralna skleroza), inače smrtonosne bolesti. Bobu su lekari prognozirali da ima manje od godinu dana života.

Ubrzo nakon što su se pomirili sa dijagnozom, supružnici su počelu da razgovaraju o Dirdrinom životu sa dvoje male dece, posle Bobove smrti. Ovo nije bio prvi put da se Dirdri susrela sa smrću bližnjih, jer je već izgubila tatu i brata u saobraćajnoj nesreći. ”Kada sam čula dijagnozu, osećala sam se kao da se neko zaustavio i rekao mi da je Bob poginuo u nesreći.

Mislim, takve stvari te pogode na isti način’, ispričala je Fagan. U svojoj novoj knjizi ”Pronađi mesto za mene”, još je napisala: ” Toliko sam ga volela, i bio je tako važan u mom životu i uvek će biti, pa mi je jako teško palo što će on biti samo priča za nekoga i nikad se neće upoznati”.

Tokom poslednjih meseci života svog supruga, Fagan se zbližila sa kolegom, Dejvidom, koji ih je često posećivao kod kuće i pomagao. Nakon nekog vremena, između njih dvoje rodila se nešto više, i ona je to podelila sa Bobom, koji je podstakao da se još više zbliži sa njim, i dao im blagoslov da nastave zajednički život nakon što on umre.

Dejv i Fagan zajedno su već 10 godina, od čega sedam u braku. Zajedno odgajaju decu koju je dobila u braku sa Bobom, i sve se sjajno slažu.

” Dejv nikada nije želeo da zameni Boba, a kad je video koliko ga volim, znao je da tako mogu i njega. To je jedan od razloga zašto se zalujbio u mene’, objasnila je.

”To posebno mesto koje samo dvoje mogu zauzeti, gde svet nestaje kada ste zajedno, u svom malom svetu. Dejv i ja smo to stvorili, baš kao što smo to učinili Bob i ja’- zaključila je Dirdri. (espreso.co.rs)