MAJKA JE ZAMOLILA SVOG SINA (7) DA NACRTA NAJLEPŠU SLIKU: Kada je videla ŠTA je uradio, odvela ga HITNO kod LEKARA

Ispovijesti

MAJKA JE ZAMOLILA SVOG SINA (7) DA NACRTA NAJLEPŠU SLIKU: Kada je videla ŠTA je uradio, odvela ga HITNO kod LEKARA

U pitanju je crtanje, ali ne bilo kakvo

Svaki roditelj kod svog deteta primeti neke pozitivne osobine, pa je tako jedna majka zapazila šta njeno dete voli da radi.

U početku joj je bilo zanimljivo, a onda je počela da se brine.

U pitanju je crtanje, ali ne bilo kakvo.

Evo šta se tada tačno dogodilo.

Kejti Paton-Hol iz grada Pula primetila je da joj sin od malena jako lepo crta. Naročito je voleo crtane i filmske junake.

Međutim, vremenom je sin Džejkob počeo da stvara sve čudnija dela. Takve filmove nije gledao, ali primetila je da je na crtežima neki bes, pa i nasilje.

Ipak, sve je to pripisivala crtaćima, sve dok ga nije zamolila da nacrta najlepšu moguću sliku.

“Zamolila sam ga da odradi nešto iz srca, nešto što ga ispunjava. Nisam mislila da to može biti nešto loše, već samo dobro, lepo”, rekla je Kejti.

Međutim, kada ju je sin pozvao da vidi rad, sledila se. Na crtežu je bio klovn, ali onaj čuveni negativac iz filma “To”!

Mama se uplašila i pitala ga je gde je to video. Rekao je na reklami, ali njoj to nije bilo dovoljno. Odvela ga je kod dečjeg psihologa, ali žena se tamo samo nasmejala.

“Poručila mi je da nema razloga za brigu, da je ovo sve normalno što Džejkob crta, jer odrasta i sazreva na vreme, vidi sve što ga okružuje”, napisala je mama na društvenim mrežama. (espreso.co.rs)