KAD JE SAZNALA ODAKLE JE PREVRNUO JOJ SE ŽELUDAC: Poručila je kauč za BOGATAŠE sa interneta, a onda je usledio ŠOK

Ispovijesti

KAD JE SAZNALA ODAKLE JE PREVRNUO JOJ SE ŽELUDAC: Poručila je kauč za BOGATAŠE sa interneta, a onda je usledio ŠOK

Bila je impresionirana veličinom i svidelo joj se što se različiti delovi mogu izvlačiti i pomerati

Žena je bila oduševljena sjajnim ulovom na Fejsbuk Marketplejsu, toliko da se svojim novim kaučem pohvalila na TikToku.

Kako je Malori objasnila, nedavno se preselila u novi stan u Čikagu i tražila je “fanki” kauč kako bi novom prostoru udahnula dašak orginalnosti.

Bila je impresionirana veličinom i svidelo joj se što se različiti delovi mogu izvlačiti i pomerati. Uostalom, ko bi propustio da plati 700 dolara za nešto što u trgovinama košta 3700?!

U početku se čudila neobičnom obliku svog novog kauča, pa je i svoje fanove pitala fanove jesu li “ikad pre videli okrugli kauč”.

Jesu, a no njihove odgovore baš nije očekivala. Malori je tako naučila da je kauč “s razlogom bio toliko snižen” i a poručili su joj i kako bi ga obavezno morala očistiti i to temeljno. Brojni fanovi su joj komentarisali kako je ovo kauč kakav se u pravilu nalazi u svingerskim sobama i klubovima.

@malloryonthemoon

Why do I always overthink 🥺😭

♬ Static (Sped Up) – Steve Lacy

Jedna osoba se nasmejala: “Videla sam ovo u svingerskom klubu i, samo da ti kažem, nisu bili odeveni na njemu!” Drugi je rekao: “Čim sam ovo video, pomislio sam na kauč za svingere Ostina Pouersa.” Drugi su bili jednako nevini kao i Malori, jer nikada pre nisu čuli za kauč za svingere.

U sledećem videu, Malori se nasmejala: “Kada kupite kauč na Fejsbuk Marketplejsu i TikTok vam daje do znanja da je to nekad bio kauč za svingere”.

Na sreću za Malori, pratioci su predložili razne druge prednosti njene jedinstvene sofe, a jedna joj je osoba sugerisala da “ukloni krug u sredini i zameni ga stolom kako biste mogli uživati ​​u večeri umakanja salse”. Drugi je napisao: “Iskreno nisam razmišljao o tome. Kauč bi bio fantastičan za filmsko veče”. (espreso.co.rs)