“Znam da zvuči odvratno”: Imala je 7 momaka pre četrnaeste, ali je jedna ISPOVEST zgrozila fanove (VIDEO)

Ispovijesti

“Znam da zvuči odvratno”: Imala je 7 momaka pre četrnaeste, ali je jedna ISPOVEST zgrozila fanove (VIDEO)

OnlyFans zvezda El Bruk nije krila ni najgadnije detalje

Zvezda sajta za odrasle OnlyFans El Bruk šokirala je fanove otkrićem da se nije testirala na polno prenosive bolesti i da je spavala sa sedam momaka pre 14. rođendana.

Britanka je to ispričala u podkastu “BlueTick Show” na Jutjubu u nedelju, priznavši voditelju da joj fale zdravstveni sertifikati.

Dodala je da tog dana treba da ide na snimanje sa drugom devojkom, ali je navela da verovatno „neće biti previše intimne“.

– Potrebni su vam sertifikati da biste radili sa nekim drugim, koje ja trenutno nemam. Znam da zvuči odvratno – rekla je ona.

Bruk je, između ostalog, slušaoce šokirala i bizarnom anegdotom iz mladosti, kada ju je majka zatekla kako ima odnose sa momkom u svojoj sobi. Tada je, kako bi “smanjila blam”, viknula majci da je on koristio samo prste.

El očigldno nema nikakav problem da priča o tome jer se sve vreme kikotala i opisala još nekoliko neprijatnih iskustava, od kojih je jedno sablaznulo voditelja jer se radilo o crvima u stolici.

Ona se takođe oprobala u boksu, ali joj je nedavno koleginica Astrid Vet otkazala meč, zbog čega ju je prozvala, rekavši da je namerno izbegava. El Bruk pred Novu godinu čeka okršaj sa Instagram influenserkom Fejt Ordvej. (objektiv.rs)