“MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA!” Marija otkrila da IDE KUĆI – Evo kada Kulići NAPUŠTAJU Zadrugu

Showbizz

“MILJANA ĆE BITI DISKVALIFIKOVANA!” Marija otkrila da IDE KUĆI – Evo kada Kulići NAPUŠTAJU Zadrugu

“Odradila sam šta je trebalo i kraj.”

Marija Kulić je sinoć ušla u sukob sa Lazarom Čolićem Zolom, kada je otkrila da je ona navodno gledala video prošle godine, gdje se Zola i Filip Car dogovaraju da diskvalifikuju Miljanu Kulić.

Marija tvrdi da će Milljana i ove godine biti diskvalifikovana jer je povezana sa Zolom iako on ne želi da bude sa njom, da se ona ipak nada.

Marije je ubjeđena da Miljana misli da će se pomiriti sa Lazarom, a da kada on nju bude odbio da će se diskvalifikovati i tvrdi da joj takav novac ne treba:

– Miljana će se diskvalifikovati ovako ili onako, meni takav novac ne treba, na taj način – govorila je Marija sa knedlom u grlu.

– ‘Ajmo malo patetika – dobacio je Zola.

– Ja petog, šestog, sedmog idem kući – rekla je Marija.

https://www.youtube.com/watch?v=G2qyP6RX2Z8&embeds_euri=https%3A%2F%2Fbalasevizam.novi.ba%2F&feature=emb_logo

– Ajde da plačemo malo – rekao je Lazar.

– Odradila sam šta je trebalo i kraj. Ona će biti diskvalifikovana, sama, na to se i ide, zato što je ona, svake sezone, kad je on neće, prvo je ovako spoje, gledaoci je spoje, to je veza, to je ljubav, to je velika podrška i kad se ona zagrije, pa to je igra njenim emocijama. Jedva je preživjela, idemo protiv toga da se neko igra sa njenim emocijama – vikala je Marija. (balasevizam.novi.ba)