PITALI HUSU ŠTA MISLI O DEJANU I ALEKSANDRI: Evo šta je izjavio Dalilin otac, A ONDA OPLEO I PO FILIPU CARU

Showbizz

PITALI HUSU ŠTA MISLI O DEJANU I ALEKSANDRI: Evo šta je izjavio Dalilin otac, A ONDA OPLEO I PO FILIPU CARU

Otac Dalile Dragojević Huso Mujić prati dešavanja u Zadruzi i podsjeća da je bio u pravu kada je tvrdio da njegov bivši zet Dejan neće dugo biti u vezi sa Aleksandrom.

“Ponavlja se stara priča. Ja sam znao da od te ljubavi neće biti ništa, video sam kako ona reaguje kad se svađaju, koliko galami, a tako se osoba koja je zaljubljena i stvarno voli ne ponaša. Mene su pitali šta mislim, a ja iskreno odgovorio iako nemam ništa od toga da li su oni zajedno ili ne. A sad ispade da sam ja kriv za sve”, kaže Huso Mujić.

“Aleksandra je htjela da se zabavi, uspjela je u tome i nije joj trebalo puno da pokaže zapravo šta je i kakva je. Čim se ona baraba pojavila, ona se razotkrila”, kaže Huso i dodaje da ne gubi nadu da će se jednog dana Dejan i Dalila pomiriti.

“Ja se nadam da će biti zajedno. Dejana nikad nisam zaboravio, niti ću. Takav zet se neće pojaviti, niko ne može da bude kao što je on bio meni. O njemu nikada neću reći ružnu riječ, on je dečko za primjer. Logično je da svom djetetu želim najbolje, ali ja smatram da je on taj.”

Huso je zgrožen Filipom Carem koji je prvo uništio porodicu njegovoj ćerki Dalili, a sada je i Dejana odvojio od djevojke.

“Nema tu emocije, taj Filip je teška baraba. Uništava djecu zarad svoje sitne koristi. On samo zna da truje ljude, tako je bilo sa Dalilom, a tako je i sada sa Aleks. On je prevarant jedan običan. Kao ker sakrije sve što želi, što mu ne odgovara, a ako hoće nešto, on to i uradi i baš ga je briga što će nekog da unesreći. To pravi mangupi ne rade”, kaže Huso. (balasevizam.novi.ba)