Mladoženja noć pre venčanja proveo sa sve TRI DEVERUŠE: Skrhana mlada mu se pred svima ovako osvetila!

Svijet

Mladoženja noć pre venčanja proveo sa sve TRI DEVERUŠE: Skrhana mlada mu se pred svima ovako osvetila!

Pakistanac Rusul Mizir (26) šokirao je svoju buduću suprugu Amiru Lekvani (28) kada je na njihovom venčanju u Bahavalpuru saznala da je on prethodnu noć proveo sa sve tri deveruše.

Amira i Rusul bili su u vezi više od 10 meseci pre nego što je on došao u posetu njenoj porodici da im traži blagoslov, odnosno da je “kupi”. Posle ispoštovanih običaja oni se nisu videli poslednjih nedelju dana pre venčanja, što je on očito iskoristio da se “iživi” pre ulaska u brak, piše jang.com.pk.

Amiri je na venčanju prišla dalja sestra s pričom kako joj je Rusul bio neveran, ali ona je samo odmahnula rukom. Ipak, kada je i sa druge strane dobila slične informacije, morala je nešto da preduzme.

Znajući da postoji velika verovatnoća da se dve familije usled otkrića i potencijalnih optužbi potuku, rešila je da na interesantan način saopšti svima da odustaje od braka.

Uzdrmana Amira okupila je najvažnije članove obeju porodica i pre Rusulom takođe, poručila je svima da ne želi da bude njegov četvrti, peti ili ko zna koji izbor u životu.

Tada je šokirala sve dovevši deveruše u sobu iza sale za venčanje. Deveruše su priznale da su prethodne večeri uživale sa Rusulom jer su želele da ostave “dobar utisak” na njega, pošto je imućan, a i u slučaju da mu brak sa Amirom krene loše, da ima kome da se okrene.

Rusulova familija zanemela je na ovu priču, dok su Amirini, uključujući i nju, odmah napustili venčanje i uputili su se u nepoznatom pravcu. Očevici kažu da je jedna od deveruša prostor napustila kao i prethodne noći, u društvu mladoženje. (objektiv.rs)