“Ugovor je potpisan pre 2 godine, KUĆE JOŠ NEMA!” Milica Kemez isprozivala ČELNIKE jer nije dobila nagradu od Zadruge: “Prosim za plac?!”

Showbizz

“Ugovor je potpisan pre 2 godine, KUĆE JOŠ NEMA!” Milica Kemez isprozivala ČELNIKE jer nije dobila nagradu od Zadruge: “Prosim za plac?!”

Rijaliti zvezda Milica Kemez osvojila je drugo mesto u “Zadruzi 4”.

Kao što je često isticala tokom učešća u popularnom šou, Kemezova do sada nije imala svoj krov nad glavom i njena životna priča potresla je mnoge, a kao drugoplasirana dobila je montažnu kuću i time obezbedila sebi dom.

– Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata – rekla je Milica u lajvu, dan nakon finala.

Produkcija je spremila iznenađenje, pa je umesto 40, dobila montažnu kuću od 63 metara kvadrata.

Izgled kuće je na potpisivanju ugovora i pokazala, ali samo na papiru, a oko dve godine kasnije, Milica je direktno uperila prstom na produkciju i Mitroviće, iznevši informaciju da kuću i dalje nije dobila i pozvavši javnost da reaguje.

– Hajmo ljudi, lajkujte da li treba da dobijem svoju nagradu, šta mislite da li su sad na godišnjem, da li su prebukirani, pišite mi šta mislite, šta je sad u pitanju? Ili sam ja potrošila pare pa nemam za plac ili prosim za plac? Ajmo svi – napisala je Kemezova pa dodala:

– 16.jul 2021. potpisan ugovor. Još uvek kuće nema, ja nisam našla plac dugo, ali 5 meseci plaćam magacin gde su trebali da mi dostave – istakla je drugoplasirana zadrugarka. (e-turneja.com)