‘AKO SE BIRA NAJVEĆA GLUPAČA…’ Ivan isponižavao Aleks, pa nagovestio dalji tok odnosa sa Filipom! Car dao svoj sud!

Showbizz

‘AKO SE BIRA NAJVEĆA GLUPAČA…’ Ivan isponižavao Aleks, pa nagovestio dalji tok odnosa sa Filipom! Car dao svoj sud!

U toku je emisija ”Gledanje snimaka”. U video-snimku je pušten razgovor u kom Bojan Simić iskazuje žaljenje zbog raskida Aleksandre Nikolić i Filipa Cara, nakon čega Car odlučno tvrdi da do pomirenja neće doći.

Ako se bira najveća glupača, to je Aleks. Maja se igra, Milica će svakako da izađe iz priče. Svaka devojka bi mu nakon svega što je uradio, okrenula leđa i rekla svašta pre toga. Ubeđuje Aleksandru da ima najviše emocija prema njoj. On je nju osvojio kad je hteo, raskinuo kad je želeo i promenio je par devojaka. Njemu je jedini cilj da je povrati kad oseti potrebu za dokazivanjem, što će nju totalno degraditati – istakao je Ivan.

Aleks nije napravila dobar postupak, kad je ostavila Dejana zbog Cara. Ona je u odnosu na Milicu i Maju najdostojanstvenija. Vidim da će i Anita biti uskoro u ovoj glupi – kazao je Peca.

Ko želi da prokomentariše Bojanovu privrženst prema Aleksandri? – upitala je Ivana.

Boki mene voli, ceni i poštuje. On Aleksandru gleda na specifičan način, ali zbog mene – rekao je Car.

Meni to liči na romantičan po*nić – dodao je Ivan.

Bojan je nju istinski zavoleo. Žao mi je jer su Aleksandru osudili jer je ostavila Dejana, a sada kad je sama odjednom je većina voli. Peca je imao najgore reči za nju, sada je hvali – rekao je Car.

Da li ti je drago jer je Bojan uz nju? – upitala je Ivana.

Da, jako mi je drago zbog toga. Krivo mi je kad je vidim tužnu, ali to ne znači da će se išta vratiti na staro – kazao je Car. (e-turneja.com)

https://www.youtube.com/watch?v=wc3JMmfaxGA&embeds_euri=https%3A%2F%2Fdnevnadoza.net%2F&feature=emb_logo