FILIP ŽELI DA ME OGADI DRUGIM MUŠKARCIMA: Aleks razvezala jezik o Caru, Janjušu i Maji, RASKRINKALA Ivana Marinkovića

Showbizz

FILIP ŽELI DA ME OGADI DRUGIM MUŠKARCIMA: Aleks razvezala jezik o Caru, Janjušu i Maji, RASKRINKALA Ivana Marinkovića

Nakon Miljane Kulić, u Šiša bar kod voditelja Marka Đedovića stigla je Aleksandra Nikolić, koja je otvorila dušu o odnosu sa Filipom Carem, ali i Janjušu, koji se večeras uselio na imanje.

Kako si? Koliko ti teško bude kad ti neko izgovori onakve reči? – pitao je Marko.

Nešto sam od sinoć nekako bezveze. Ne može ništa da me pogodi kao Filipove reči. Prespavala sam ceo dan, nisam baš najbolje. Nisam mogla da verujem da priča onakve stvari o meni. Uglavnom, teško mi je. Volela bih da je ovo neki san i da se to nije izdešavalo. Ali to je realnost. U suštini ima takvo mišljenje o meni. Da li se igrao, šta mu je bio cilj, nije mi jasno… Uradila sam veliku stvar zbog osobe koja priča ružne stvari o meni i ponaša se jako loše. Ne volim ovako da pričam, da budem jadnica, ali šta da radim. Ali našla sam se u takvoj situaciji. Kao da nemam više snage – rekla je Aleks.

Kada bi vratila vreme unazad, da li bi sve to tako teklo, da li bi sve bilo vredno? – pitao je Marko.

Sad kad pogledam, nije vredno. Meni je bilo lepo sa Filipom dok smo bili u tom ljubavnom odnosu, osećala sam se nekako malo, sitno, minijaturno, kao da sam jedina žena na svetu. Mislila sam da to između nas može da uspe. Ja verujem u bajke. Uradila sam šta sam želela, ne kajem se. Nije mi krivo. Bilo mi je krivo da sam lagala nekoga (Dejana), ispala sam ispravna jer sam rekla. Neki kažu da mi se desila karma. Osuđena sam na njega, Maju, Milicu, teško mi je. Dođe mi da sve polupam, da skočim na njega, da izbacim bes. Nekako se trudim da iskontrolišem sve, da skrenem misli – istakla je Aleks.

Ono što bi ti želela, to želim da čujem – dodao je Đedović.

Trenutno bih želela da se nisu desile te svađe između njega i mene, da mi nije rekao one reči. Zgadio mi se, ponizio me je kao ženu. Da samo nije izgovorio neke reči, to bih želela. Okej, otišao je na neku stranu, pokazao mi je kakav je, ali samo da nije rekao neke reči. Kaže ne može da bude sa mnom zbog Janjuša, a mi bili dva dana, a sedi pored devojke zbog koje je Janjuš prevario ženu. Zamera mi moju prošlost, a on ima goru prošlost od mene. Nije ni on Bogom dan, nije izašao iz manastira. Ne znam zašto mi to nije rekao pre veze, nego se sad setio. Pravda se time. Čini mi se da gleda da me ogadi ljudima. Prolazi mi kroz glavu to, da mi ne bi drugi prišli. Boli ga što ne pravim greške, on tako očekuje to. Jedva čeka, da tako ugasi svoje emocije, da mu bude lakše, ali to neće doživeti. Janjuš mi je prišao, nešto kao da spava pored mene, ja sam rekla da od toga nema ništa. Ja nemam prekidač za emocije i da odem dalje. Kako je, tako je. Volim ga, ali mi se zgadio. Volim ga, ali ne bih bila sa njim za trista života – rekla je Nikolićeva, pa nastavila:

Drago mi je što je Janjuš ušao, to je pun pogodak. Filip i Maja će raskinuti uskoro, neće Filip moći da podnese Janjuševo prisustvo. Čim on bude krenuo kod Milice, Maja će otići kdo Janjuša. Mada više nema ni srama, ni blama, ne znam da li bi mu bilo neprijatno – rekla je Aleks.

Šta je tebi Ivan rekao, pa je Car onako reagovao? – pitao je Marko.

Kad sam ja ušla u kuću, Ivan me je napao, a onda mi dao visoku ocenu za Miss, pa smo krenuli da se družimo spontatno. Bio je dobar prema meni, pristrasan. Pitala sam se da li me brani zbog tih fanova ili me brani što sam mu zaprijala. Rekao mi je da mu je čudno što Dejan ne planira sa mnom budućnost. Razvijao je neke priče šta bi bilo dobro, rekao da bi bilo dobro za rijaliti da on ostavi Jelenu, a ja Dejana i da uđemo u vezu, da bi to imalo težinu – dodala je Nikolićeva. (e-turneja.com)