UNIŠTIO JE! Dečko je naterao da stavi povez na oči, odveo je u sobu, a onda je usledila NAJGORA NEPRIJATNOST IKADA

Ispovijesti

UNIŠTIO JE! Dečko je naterao da stavi povez na oči, odveo je u sobu, a onda je usledila NAJGORA NEPRIJATNOST IKADA

Ova devojka je doživela toliku neprijatnost za vreme rođendanske proslave da će je se sećati do kraja života.

U životu svako prođe kroz neprijatne trenutke, a neki dožive toliko velika iznenađenja, da će se toga sećati dug niz godina. Ova priča pokazuje kakvu je neprijatnost doživela jedna devojka, i to baš za svoj rođendan.

Ova devojka je doživela toliku neprijatnost za vreme rođendanske proslave da će je se sećati do kraja života. Od tada je prošlo već nekoliko godina, a ona i dalje nerado razmišlja o tome.

Kada ste u vezi sa nekim koga volite, želite da uradite sve samo da ih učinite srećnim i to je upravo stvar koju je ovaj dečko uradio svojoj devojci. Isplanirao je rođendansku proslavu za svoju devojku i rekao joj da je pripremio specijalno iznenađenje.

Pre nego što joj je to rekao, devojka je odlučila da večera pre nego što izađe i pojela je 2 tanjira pasulja. Kada je stigla kod svog dečka, rekao joj je da je pripremio za nju nešto posebno, ali da mora prvo da joj stavi povez preko očiju.

Stavio joj je povez i odveo do stola da sedne. Međutim, telefon mu je zazvonio i otišao je u drugu sobu da se javi. Tražio joj je da mu obeća da neće da skine povez dok on bude razgovarao u drugoj sobi. Tada je osetila da nešto nije u redu sa njenim stomakom.

Kasnije kada se setila ovog događaja rekla je: “Pasulj koji sam jela za večeru počeo je da deluje i pritisak je bio nepodnošljiv, zato dok je moj dečko bio u drugoj sobi, morala sam da pustim vetar”.

“Nije bilo glasno, ali je neprijatno mirisalo”. Koliko god da je želela da ih potisne, nije mogla.

Čula je dečka kako i dalje telefonira u drugoj sobi i iskoristila priliku da pusti još par “vetrova” kako bi se oslobodila neprijatnosti u stomaku.

Uzela je maramicu i pokušala je da otera vazduh dok joj se dečko ne vrati. Kada se vratio, rekla je da nije skidala povez kako je i obećala.

Međutim, kada je skinula povez, imala je šta da vidi! Pred njom je bio sto pun njenih prijatelja i porodica koji su sedili u tišini. Iako su svi držali zapušen nos, povikali su u glas “srećan rođendan!!” (365srbija.com)