‘OTERAĆEŠ ME NA ROBIJU, IDIOTE’ Zvezdan bez milosti urla na Anđelu i njeno nepoštovanje, Đuričićeva ne prestaje da JECA I MOLI!

Showbizz

‘OTERAĆEŠ ME NA ROBIJU, IDIOTE’ Zvezdan bez milosti urla na Anđelu i njeno nepoštovanje, Đuričićeva ne prestaje da JECA I MOLI!

Svađa između Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić se nastavila. Nikako nisu mogli da dođu do zajedničkog jezika, pa se konflikt samo produbljivao.

Skakući tamo, hajde skloni se idi tamo! Ne zanima me – rekao je Zvezdan.

Evo ćutaću – kazala je Anđela.

Meni te je žao sada, zašto radiš to sama sebi, uradila si nešto ružno! Boli te ku*ac, postaješ sve teža i teža – rekao je Zvezdan.

Ne mogu da verujem šta mi pričaš, a pričaš mi druge stvari a sada sve kontra od toga. Sada si rekao da si sve nervozniji kada si pored mene a kažeš kako bi decu imao sa mnom – kazala je Anđela.

Pritisak praviš sa mnom, vračaš me u krevet 30 puta kao da sam igračka! – rekao je Zvezdan.

Želim da budem stalno sa tobom jer sam željna tebe – kazala je Anđela.

Mi sve radimo zajedno a ti bi na to da mi pržiš mozak! Ne možemo da pričamo, moraš da pričaš adekvantno! – rekao je Zvezdan.

Isk.ivariću sebe da sam shvatila šta mi pričaš! – kazala je Anđela.

Ne shvataš težinu i boli te ku*ac! Kada neko oseti da je pogrešio… a ti pravdaš sebe kroz ne znam koje pi*ke materine… ti kao da ne veruješ! – rekao je Zvezdan.

Ljudi su prema vama korektni, ali ako vi budete izazvali između vas problem… – dodao je Mića.

Ona u svemu preteruje i u lepom i o ružnom! Oteraćeš me na robiju, idiote! – rekao je Zvezdan. (e-turneja.com)