POMIRILI SE ALEKS I CAR! Ljubili se pred svima, a onda zatresli zidovi rehabilitacije, dokazala da je bolja od Maje i Milice

Showbizz

POMIRILI SE ALEKS I CAR! Ljubili se pred svima, a onda zatresli zidovi rehabilitacije, dokazala da je bolja od Maje i Milice

Aleksandre Nikolić i Filip Car sinoć su se pomirli na žurki. Razmenjivali su nežnosti pred zadrugarima, a onda i priznali da su jedno drugom nedostajali.

– Puno si mi nedostajao – rekla je Aleks.

– A ti meni nisi? Rekao sam ti šta je od danas, pa ti vidi – kazao je Car.

Njih dvoje su započeli vrele akicju od koje su se tresli zidovi rehabilitacije, a Aleks je dala sve od sebe da dokaže Caru da je bolja i od Maje Marinković i Milice Veselinović.

– Kako da znam da ćeš biti normalan? – upitala je Aleks.

– Šta mene sprečava da budem sa ostalima, nemoj da napraviš grešku. Ja sam se prvi put zajebao, svaki put ću ti iskreno reći šta je – rekao je Car.

– Kako da znam da ćeš biti normalan? -upitala je Aleks.

– Šta mene sprečava da budem sa ostalima, nemoj da napraviš grešku. Ja sam se prvi put zajebao, svaki put ću ti iskreno reći šta je -rekao je Car.

– Znaš da sam iskren prema tebi i da imam emociju, osetila si ti mene – rekao je Car.

– Ja ne znam da li ti mene lažeš – kazala je Aleks.

– Kažem ti da mi veruješ, ja sam iskren. Da li možeš izdržati ono što tražim od tebe? Mnogo će teško biti, ne lažem te. Da li ti to možeš, to ja ne znam – rekao je Car.

Podsetimo, Aleksandra Nikolić je prevarila Dejana Dragojevića sa Filipom Carem u “Zadruzi”. On ju je nakon toga ostavio zbog Milice Veselinović, ali sad je odlučio da se ponovo vrati Aleksandri. (kurir.rs)