“ANA JE DUGOVIMA DO GUŠE, ZATO JE I UŠLA” – Moka iznio NEVJEROVATNE DETALJE i najavio ulazak u Zadrugu

Showbizz

“ANA JE DUGOVIMA DO GUŠE, ZATO JE I UŠLA” – Moka iznio NEVJEROVATNE DETALJE i najavio ulazak u Zadrugu

Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić su i dalje glavna tema medija, a svakdonevno izlaze nove tvrdnje a čini se da svaka od njih izaziva sve veći šok, ali i interesovanje publike za ovaj nevjnčani par.

Kuma Milena Kačavenda i Moka Slavnić prednjače u iznošenju novih tvrdnji, a poznati košarkaš se ponovo oglasio za jedan portal i iznio svoje nove vieđenje odnosa svog sina i snahe.

– Prvo da kaže da sve ovo što priča Anina kuma Milena nema veze sa životom! Žena je klimakterična, samo laže i sve što priča je da bi blatila mog sina. Zvezdan je unutra, on nema način da kaže svoju stranu priče, a opet nije na meni da pričam o njihovom odnosu i životu. Njena kuma i ona samo pričaju laži. Zvezdana svi napadaju, njegov glas se ne čuje, a ja napolju, koliko god mogu, stajem na njegovu stranu. Ako mi se ukaže prilika, sve ću da razotkrijem. Ona je u dugovima napolju, razmislite što je u rijalitiju. Nije nikakva cvećka! Nije ušla zašto što joj je dosadno da se sa Zvezdanom unutra svađa. Ja se ograđujem maksimalno, neću da se mešam, ali pratim šta se dešava. Sad napolju imam neodložive obaveze, ali ako se desi da i na dan uđem u rijaliti, sve će da se okrene naglavačke. Samo se blati moj sin, kao da joj je najgori na svetu, a sama ga je birala – rekao je Moka za Republiku. (balasevizam.novi.ba)