HVALA TI ZA SVE, ALI SI LOŠA: Ana zgrožena ponašanjem Miljane Popović! Stavila tačku na prijateljstvo sa njom

Showbizz

HVALA TI ZA SVE, ALI SI LOŠA: Ana zgrožena ponašanjem Miljane Popović! Stavila tačku na prijateljstvo sa njom

Upravo je pušten naredni klip na kojem je prikazano kako Zvezdan Slavnić pokušava da poljubi Miljanu Popović koja mu to nije dozvolila, već mu je pričala o Ani Ćurčić.

Voditeljka Ivana Šopić je dala reči Ani Ćurčić:

Jao gde sam došla. Ja se Ivana svaki put šokiram. Miljana šta je ovo – upitala je Ana.

Mislim da je suština o onome šta mi pričamo – rekla je Miljana.

NIje, moje mišljenje je da bi ti sada bila sa Zvezdanom. Ja sa svojim drugom ne pričam tako, Zvezdan zna kakav sam ja sa drugovima. Oni se ovde muvaju i to je to, ne zanima me šta su pričali, ali ova relacija nije normalna. Ovo je jedni moji drug u kojeg sam se ja zaljubila, ali do tada je prošlo mnogo. On se razveo, ostao u sjanom odnosu sa tom ženom, pozdrav za nju, isto i ja sa mojim bivšim mužem. Ti Miljana, hvataš kadar sa njim, a ja to ne volim. Hvala ti za sve, zagrljaje, češkanje, plakanje, ali loša si – dodala je Ana.

Ovo šta je Ana rekla da postoji način kako ona razgovara sa svojim drugarima, tako sam i ja sa njim. On se rasplakao i ja sam najdobronamernije razgovarala sa njim. On mene nije dodirivao, već mi je pričao. Nisam ja imala lošu nameru uopšte. – rekla je Miljana.

Ima i drugi deo klipa, gde on nju drži oko struka gde je gola, a ovo je klasićan način kako devojke prilaze oženjenim muškarcima, priča mu o ženi, po to je pravi ku*vinski fazon, kada ovakve uličarke prilaze muškarcima. Ana će tek videti ko joj je prijatelj – rekla je Marija. (e-turneja.com)