Miljana roni reku suza jer svi tvrde da ju je Marija nasamarila, Zola njenu lakovernost smatra ličnim porazom!

Showbizz

Miljana roni reku suza jer svi tvrde da ju je Marija nasamarila, Zola njenu lakovernost smatra ličnim porazom!

U toku je emisija “Gledanje snimaka” sa voditeljkom Ivanom Šopić. Na klipu je prikazano kako Anita Stanojlović objašnjava Miljani Kulić da Zola nije ništa uradio i da naseda na priču koju je Marija Kulić smislila kako bi ih razdvojila.

To mogu da potvrdim, devojka je stvarno pila iz moje čaše. Anita nije imala svoju čašu, pila je iz moje, Miličine i Zvezdanove čaše – rekla je Šarmen.

A kome je hteo da sipa, Milici, Zvezdanu ili Aniti? – pitala je Marija

Cela porodica da mi umre ako sam hteo kap da sipam. Da li vam deluje kao da je Bebica Miljanin ćale i upozorava je da ode od mene, pa stupa u vezu sa njom. Mi to nazivamo njegovom ogromnom ljubavlju, ovo je najveća boleština. Nemam teorije da me je folirala i igrala igru sa mnom jer nije taj tip. Maksimalno smo se posvetili, ona sad ne zna gde je – rekao je Zola.

Demantujem Mariju da je nije oterala kod Zole i Bebice – rekla je Šarmen.

Ti si kriv jer si trpeo da se gledaju, da je Bebica tši kad plače – rekao je Car.

Stalno sam joj govorio da ne komunicira sa njim. Osećam se poraženo jer sam joj svaki dan govorio da vodi računa jer znam da im je cilj da nas rastave i da izmanipulišu njom – rekao je Zola.

Što si dozvolio? Kad si video Anitu, što se nisi sklonio? Jer si mislio da ona spava, pa sam ja otišla po nju – rekla je Marija.

Miljana je rekla da je razmišljala o Bebici dok je još Zola bio u Kazinu – rekla je Anita

Zola niej pogledao u Anitu ni u jednom momentu, kad je pomislio da može da ih poveže pesma ili poigled spustio je glavu i gledao u rulet. Miljana se jako loše oseća, osmeh joj nije iskren i tek sledi haos koji je već krenuo. Kad je Miljana povukla Bebicu, Marija je toliko bila srećna jer je uništila nešto toliko lepo – rekla je Aleks. (e-turneja.com)