‘ZBOG TOLERANCIJE JOJ SE SVE DESILO’ Marija se obrušila na Anu zbog zbližavanja sa Zvezdanom, najstrašnije ga isponižavala, Ćurčićeva skočila u odbranu

Showbizz

‘ZBOG TOLERANCIJE JOJ SE SVE DESILO’ Marija se obrušila na Anu zbog zbližavanja sa Zvezdanom, najstrašnije ga isponižavala, Ćurčićeva skočila u odbranu

U toku je emisija “Pitanja novinara”. Darko Tanasijević nastavio je da razgovara sa Miljanom Popović i Ivanom Marinkovićem.

Ana mu je lepo rekla da joj nije u glavi rijaltii, on ima rijaliti mod, naziva sam sebe rijaltii kraljem. Ja to nemam. Nisam imala taj mod. Gledaoci znaju koje su moje ideje bile po ulasku. Konstantno potencira svoju priču, ali meni ne može da nametne neistinu. Kako da imam rijaliti mod kad sam prvi put ovde i nisam se najbolje snašla.

Snašla si se ti odlično, ali kao najveća ljiga – rekao je Ivan.

Čovek je životno isfrustriran i smeta mu kad je neko zdrav, normalan ima znanje i profesiju. Pokušao je d aunizi i Zoricu da nije ovde pevačica već da je jednaka sa njim. Nije mu jasno moje saosećanje prema Ani, a nema saosećanje prema detetu četiri godine – rekla je Miljana.

Slažem se, ja ubvek prihvatam dete kad su nemoćni. Ljiga je, ona trči do mene sa stola – rekao je Ivan.

Prvi je rekao da će Zvezdanova meta biti Maja da bi se takmičio sa Carem – rekla je Miljana.

Problem je tvoje oduševljenje ANom, toliko si niska i sebe ne ceniš – rekao je Ivan.

Imam pravo da se oduševim tom ženom kao i mnogi – rekla je Miljana.

Ma ti si se oduševljavala i sa mnom i sa Mikicom. Ona se ponosi svojim učešćem. Ana te je oduvala – rekao je Ivan.

Da sam gledala mog muža da priđe Aleksandri bez obzira da li će da se poljubi sa njim. Da mi ta Aleksandra kad uđem bude drugarica, to je za mene van pameti. Da ne pričam o Miljani i Anđeli. Ženu nikad ne bih krivila za ono što muž uradi lično meni. Za mene on i žene sa kojima je bio ne bi postojale. Kraj i tačka. Nisam fleksibilna i vrlo sam slabo tolerantna i zato nisam bila u situacijama kao mnoge žene. Ja mogu da budem monstrum, ali žr.va nikada nisam bila niti bih to volela. Njegove emocije prema Ani su se ugasile čim on pogleda u drugu ženu. Ovo bi se napolju ponovo dešavalo. Ja ne bih prešla i ne bih ga prisećala naših momenata. (e-turneja.com)