STRAŠNI SUD GOSPOĐE VERSAĆE! Marijina osuda naterala Anu da prebaci Zvezdanu jer NE REAGUJE, Slavnić snagom čeličnog diva ZALUPIO VRATIMA!

Showbizz

STRAŠNI SUD GOSPOĐE VERSAĆE! Marijina osuda naterala Anu da prebaci Zvezdanu jer NE REAGUJE, Slavnić snagom čeličnog diva ZALUPIO VRATIMA!

U toku je emisija ”Nominacije”. Marija Kulić uputila je žestoke kritika na račun Ane Ćurčić, što se njoj nije dopalo, nakon čega je prekorela Zvezdana Slavnića jer nije stao u njenu zaštitu, što je izazvalo njegovu burnu reakciju.

Mislim da je najbolje da ostanem nedorečena kada je emotivni odnos Ane i Zvezdana. Ana je super žena, sa kojom mogu da pričam o mnogim stvarima. Prošli put sam rekla da ću svakog ko bude nominovan sa njim morati da pošaljem u izolaciju. Ana, izvini, tebe šaljem – rekla je Sanja.

Mislim da postoje emocije između Zvezdana i Ane. Njemu je sad najteže, jer je on izmeđi Ane i Anđele. Ana igra perfidnu igru, ujtru su dobri, a uveče već nisu. Mislim da Ana igra igru, a ranije sam smatrao da to radi Zvezdan. Anu šaljem u izolaciju – kazao je Bebica.

Zvezdan je govrio da nikada neće zaboraviti šta je Ana radila za njega, pre nego što je ona ušla. Često je isticao koliko joj je zahvalan. Nakon njegon ulaska, promenila sam mišljenje, jer su krenuli da govore o stvarima koje nisu valjane. Zvezdan je sada njena žrtva. Kad Zvezdan nije bio prisuta za stolom, Ana je rekla jednu stvar, koju sad neću otkriti. On ima veću empatiju prema jo0j, nego ona prema njemu. Nije ona ta koja je njega više volela, nego on nju. Ne bih da merim ko je kome više učinio, ali mislim da su jednako bili tu jedno za drugo – rekla je Marija.

Ti sad ćutiš na ovo? – upitala je Ana.

Kako ne shvataš da sada koriste sve ono o čemu si pričala – rekao je Zvezdan.

Ona je sad rekla da ti mene više voliš. Ovde se govori o našem životu – istakal je Ana.

Ti si ta koja je sve to otkrila prva – kazao je Zvezan.

Ona će tek da otkrije neke stvari. Kada je Ana ušla ovde, on je odbacio Anđelu – kazala je Marija.

Šta da radim sad? Da razlupam sve? Je l’ to treba da se desi? Pitam? Šta da uradim? – upitao je Zvezdan.

Evo, je l’ si sada ovo htela? – upitala je Ana.

Ja sam rekla šta mislim – kazala je Marija.

Njena želja je da ga isprovocira – dodala je Ana.

Ono što je Ana uradila, ne želim da govorim ovde – kazala je Marija. (e-turneja.com)