“To me najviše PLAŠI, a sutra mogu da UMREM!” Zvezdan podelio šta ga tišti – Razgovor dva PRELJUBNIKA

Showbizz

“To me najviše PLAŠI, a sutra mogu da UMREM!” Zvezdan podelio šta ga tišti – Razgovor dva PRELJUBNIKA

Zvezdan Slavnić, nakon što se sredio, otišao je do izolacije u kojoj boravi sa Nenadom Aleksićem Ša, budući da su ovonedeljni nominovani za izbacivanje. Ša je iskoristio priliku da ga posavetuje u postupcima koje preduzima u odnosu sa Anom Ćurčić.

– Ona tebi veruje jer te poznaje najbolje od svih. Kad god upije sve što joj pričaš, neko će da ustane i kaže šta si uradio i vratiće joj se film – rekao je Ša.

– Onda mora da istrpi taj deo, da bi nam bilo normalno, kad je već došla. Pokušavam samo da bude bolje. Ona ne zna šta priča i sa kim priča. Prebacuje na Miljana, sa čijom ženom se druži. Ne može tako – govorio je Zvezdan.

– Ja razumem šta hoćeš da kažeš. Ali tvoje je da se smiriš, mnogo istrčavaš. Kapiraš, olakšaj i njoj, da bi olakšao sebi – rekao je Nenad.

– Tražila je dve nedelje. Meni nije teško da ne pričam dve nedelje sa njom, nego mi je teško da je gledam tako – istakao je Slavnić.

– Pusti je da se opeče, doći će na tvoje – savetovao je reper.

– Ja ne želim ništa od nje, niti želim da budem sa njom napolju. Mogu da se okrenem. Sutra mogu da umrem od čuke. Nema tapiju na mene. Uživam u svom životu koliko još mogu. Ali ne radim to, a toga se najviše plašim, da ja dignem ruke od toga. Nemam živaca. Bolje da se okrenem i da me boli k..ac, da budem sa nekom devojkom tu… – nastavio je Zvezdan. (e-turneja.com)