MOŽDA JE SUTRA ZVEZDAN OŽENI: Reči Anđele Đuričić odzvanjaju imanjem – Jedino u TO ulažem nade!

Showbizz

MOŽDA JE SUTRA ZVEZDAN OŽENI: Reči Anđele Đuričić odzvanjaju imanjem – Jedino u TO ulažem nade!

Rijaliti učesnica, Anđela Đuričić bila je treći sagovornik voditelja Marka Đedovića u “Šiša baru”.

Ona je sa njim prokomentarisala sve aktuelne teme u Beloj kući, ali i svoja osećanja.

– Vidim lepo si raspoložena, šta se desilo? – pitao je Marko.

– Jutros sam bila kod frizera, pa sam se probudila raspoložena i drago mi je zbog toga. Mi žene volimo kad smo sređene – rekla je ona.

– Šta se desilo sinoć? Rekla si da ćeš kod mene biti iskrena – dodao je Marko.

– Imam češće promene raspoloženja, nikako da donesem konačnu odluku ni sama ne znam šta hoću i šta osećam. Probudim se shvatim šta smo sve uradili, a nismo zajedno. Bude mi teško da to prihvatim. Ana je u kući, on je čas dobro, jutros pravi haos. Sve što se dešava u blizini utiče na mene. Moja osećanja se nisu promenila, gledam, volela bih da sam tu, a čvrsto sam odlučila.

Koliko mi je žao što nije pored mene, ne znam ni da li je dobro što nije pored mene. Meni nekad dođe da mu priđem i nabijem na nos nešto što mi se ne dopada, jer vidim koliko problema ima i samo se povučem da ne bih bilo dodatnih problema – govorila je Anđela.

– Da li misliš da tako nešto može da se obnovi? Da li vaša ljubav može da se vrati? – pitao je Marko Đedović.

– Ovde ne, znam da mu je Ana prioritet. Ne dopada mi se njegovo ponašanje. Ana je rekla njemu da je došla da ga spasi, ja sam rekla da je došla da spasi mene. Ja ovo Zvezdanovo ponašanje nikad nisam videla, to da sam htela muvala bih se sa neki poput Filipa. Ako je ovo što on želi u životu, ja to ne želim. Nisam neko ko flertuje sa svima i mazi se sa svima – odgovorila je Anđela. (e-turneja.com)