TRENUTNA SITUACIJA U ĐENOVIĆIMA! Bliske komšije porodice Đuričić progovorile o Anđeli i potvrdile da se njeni RODITELJI IPAK SELE!

Showbizz

TRENUTNA SITUACIJA U ĐENOVIĆIMA! Bliske komšije porodice Đuričić progovorile o Anđeli i potvrdile da se njeni RODITELJI IPAK SELE!

Zadrugarka Anđela Đuričić našla se u centru skandala kada je pred kamerama rijalitija uplovila u vezu sa Zvezdanom Slavnićem. Crnogorka je tada srušila sliku moralne, vaspitane i poštene devojke, ali njene komšije za njenu porodicu i dalje imaju samo reči hvale.

Komšija Vesko, koji gradi zgradu u blizini Đuričićkinog porodičnog doma, kaže da su njeni roditelji i brat divni ljudi.

– Viđam njene roditelje svaki dan. Jave se. Oni su idealna porodica, i ona je bila idealna. Baš su mnogo dobri ljudi. Ja ih znam 12 godina, od kad je Anđela bila dete. To je bila jedna neverovatna cura. Svi su oni takvi, jedna divna porodica. Prodaju kuću, sad je skočila cena. Nisam siguran gde će ići, ali imaju nekretninu i u Herceg Novom, verovatno se sele tamo – kaže Vesko.

Ilir, takođe Anđelin komšija koji se nedavno doselio u Đenoviće, nema da kaže ružnu reč za bilo kog Đuričića.

– Odlični su, mama se svaki dan pozdravi. Sa njima nema nikakvog problema. Kao ljudi su dobri. Tu žive njena mama, tata i brat. Normalno idu u prodavnicu i kreću se. Ne komentarišem sa njima “Zadrugu”. To je bolna tema za njene roditelje. (kurir.rs)