MAJA MU JE DIGLA CENU, A ON UMISLIO: Car ponizio Bilala kao nikada do sada, pa otkrio kako mu je u vezi sa Aleks!

Showbizz

MAJA MU JE DIGLA CENU, A ON UMISLIO: Car ponizio Bilala kao nikada do sada, pa otkrio kako mu je u vezi sa Aleks!

Filip Car je naredni stigao u Šiša bar gde je razgovarao sa voditeljem Markom Đedovićem. Car je do detalja otkrio šta misli o svim dešavanjima u Beloj kući.

Šta se dešava, ti i Aleks ste u mirnoj luci? – upitao je Marko.

Jesmo, ja ne želim da se vraćam na ne staro. Zanemarićemo gluposti. – rekao nje Car, pa se osvrnuo an Bilalov ulazak:

ON je momak krenuo na sve na samom ulasku u Zadrugu. Jurio je priču, ali je on ludo zaljubljen u Maju, traži priču sa njom, ali opet njega je strah da uplovi opet sa njom. On je krenuo da vređa sve, Aleksandra mu ništa nije uradila. Njemu je Maja digla cenu. On je potom vređao Anđelu, a te njegovo ponašanje je nerealno. Dečko je hteo da me isprovocira, ali mu nije pošlo za rukom. Jedno je pričao a drugo radio, on je govorio kako svi ćute Zvezdanu, on će kao da kaže sve, pa je ućutao – rekao je Car.

Ako ja svaki ustanem, neće biti dobro. Nije mi jasno kako se klinici ponašaju, ja bih njima prevrteo mozak. tada bi se pojavoila prava lica: Zvezdan jeste prevario Anu, ali ja ne mogu zbog njega da snosim probleme – rekao je Car, pa se osvrnuo na Miljanu i Bebicu:

Ona je upala u sranje. Meni ovo ne miriše na dobro, ona se zvaozala sa Bebicom, meni je nje žao, ja nju gledam kao dete. Ne zna ona šta radi, zavozala se sa njim, a ni on nije sredta, jer on zavisi od nje, a vidi da to nije to. Pitanje je dana kada će reći da ne voli Bebicu, nego Zolu,a li neće pravaliti to. Ne znam ja da li će to izaći na dobro – rekoa je Car- (e-turneja.com)