“MOGU DA ODEM SADA I DA SE NE VRAĆAM!” Saša Popović otkrio kada napušta ZG, ali i svoju najveću kočnicu: PLAŠIM SE SAMO JEDNOG

Showbizz

“MOGU DA ODEM SADA I DA SE NE VRAĆAM!” Saša Popović otkrio kada napušta ZG, ali i svoju najveću kočnicu: PLAŠIM SE SAMO JEDNOG

Usponi i padovi, slava i skandali, glorifikovanje i osporavanje pratili su karijeru Saše Popovića, ali možda je još više njegovo životno delo oslikano pre svega u Grand produkciji.

Ipak, ono što nikada niko nije mogao da mu ospori jeste nemerljiva predanost, ogroman rad kao i neiscrpna kreativnost koju je sve vreme ulagao. Ako se na sve to doda kradibilitet koji je tokom decenija sticao i negovao, nije ni čudo da mu čak i oni koji možda ne gaje simpatije prema njemu, ne uskraćuju poštovanje.

Saša Popović gostovao je u emisiji Puls Srbije gde je otkrio kada će u pravu penziju odnosno kada će se odreći televizije.

– Biti penzioner i ništa ne raditi je danas najgora stvar. Čovek tada brzo ostari i propadne. Ja volim ovo da radim i osećam se kao pre 23 godine kada sam napravio Grand ili kao pre 33 godine kada smo napravili 90. godine ili kao 82. godine kada smo snimili “Čačak, Čačak” – rekao je Popović.

– Mogu da odem sada i da se ne vraćam. U penziji sam, mogu da odmaram. Ali ja volim Grand, ja sam ga napravio. Toliko sam izneo pevača i održao karijera. Nije Saša Popović samo napravio nove Zvezde Granda. Ja nisam napravio karijeru Šabanu Šauliću, Snežani Đurišić ili Ani Bekuti. Ali smo tu bili da im održimo karijeru i popularnost. Mada svi znamo koga su sve Zvezde Granda iznedrile – rekao je Popović i nastavio:

– Nema više Tozovca, Marinka Rokvića, Šabana, Džeja, Sinana, Bore Drljače, Merime, itd. Ko bi njih nasledio da nema Zvezde Granda, a svi znamo ko je Tanja Savić, Milan Stanković, Aleksandra Prijović, Milica Todorović, Andreana Čekić, Aleksandra Mladenović. Sve je to izašlo iz ovih Zvezda Granda.

– Ne možete preko noći da napraviti zvezdu koja će ući u Arenu i napuniti je. Ali evo sada imamo ove godine Milicu Pavlović i Aleksandru Prijović koje su zakazale Arenu. Takođe, i da Darko Lazić zakaže Arenu, napunio bi je. Aca Lukas ili Šaban Šaulić su napunili Arenu posle 40 godina svoje karijere – rekao je Popović. (kurir.rs)