HAOS POSLE RAZVODA! Dejan Dragojević tuži bivšu ženu, Dalilu tek čeka PAKAO, a sve zbog jedne VAŽNE stvari! BORBA DO KRAJA

Showbizz

HAOS POSLE RAZVODA! Dejan Dragojević tuži bivšu ženu, Dalilu tek čeka PAKAO, a sve zbog jedne VAŽNE stvari! BORBA DO KRAJA

Dejan Dragojević na Dan zaljubljenih se zvanično razveo od Dalile na sudu u Rumi. Ona se nije pojavila na zakazanom ročištu, ali je sudija donela odluku da ih ipak razvede. Dejan je iz sudnice izašao nasmejan i rekao da mu je ovo jedan od srećnijih dana u životu. Međutim, kako smo saznali, podela zajedničke imovine se nije desila jer se kuća u Gornjem Šepku vodi na Dalilu, pa nisu imali šta da dele, ali će Dejan sada pokrenuti tužbu protiv nje zato što ona ne želi da vrati svoje devojačko prezime Mujić, već da zadrži njegovo Dragojević.

“Zvanično sam razveden i treba da mi stigne taj papir na adresu. Sudija je donela odluku. Ako bi vodio borbu za prezime, bila bi borba sa vetrenjačama. Ispada razvesti se od nekoga sa kim ne želiš da živiš kao da ideš u boj, samo još da stavim pušku. Isto oko prezimena, ja sad treba da imam problem sa svojom novom devojkom”, rekao je Dejan.

“Pretpostavljao sam da će biti ovako. Poslednji put kada sam otišao na ročište, dao sam predlog sudiji da se poziv okači na oglasnu tablu, jer je to kao da je poziv preuzet. Samo sam čekao da sada dođe ovaj trenutak. Osećam se odlično, hvala Bogu, rešio sam se stvari koja mi je indirektno skakala po mozgu i gušila me nepotrebno”, izjavio je Dejan koji planira da uskoro stane na ludi kamen sa devojkom Jovanom.

Inače, Dejan ne želi da Dalila i dalje nosi prezime Dragojević, te se posavetovao sa advokatom.

“Dejan je pričao sa advokatom nakon razvoda i rešio je da pokrene tužbu protiv Dalile. Ima pravo da traži da se ona odrekne njegovog prezimena jer nemaju decu i on smatra da ona kalja njegovo prezime. Neće da odustane tako lako, mada je svestan da ga sada nakon razvoda očekuje i borba oko prezimena jer taj proces može da se oduži”, rekao nam je izvor blizak Dragojeviću.

Ovim povodom oglasio se i Dalilin tata Huso kom je mnogo žao zbog razvoda.

“Dejana i dalje volim i on je uvek dobrodošao u kuću, to je i njegova kuća. Čuo sam se sa Dalilom, ona njemu ne želi ništa loše. Nadam se da će nekada biti prilike da se vidimo i da popričamo Deki i ja, jer ga i dalje volim i žao mi je što je ovako ispalo”, rekao je Huso. (kurir.rs/star)