MILICA KEMEZ TRUDNA? Bora Santana objavom zagolicao maštu pratioca! Jedna stvar ga odala

Showbizz

MILICA KEMEZ TRUDNA? Bora Santana objavom zagolicao maštu pratioca! Jedna stvar ga odala

Bivši učesnik “Zadruge” Bora Santana verio je svoju partnerku, sa kojom se upoznao u pomenutom rijalitiju, Milicu Kemez.

Njih dvoje planiraju veliku svadbu, a Bora je otkrio kako je izgledala prosidba.

– Mislio sam da ću imati veću tremu. Vidiš ovu majicu? Hteo sam da budem kežual obučen kako ona ne bi ništa provalila. Da sam se doterao, da sam se lickao i pickao, ona bi to izvalila. Bilo je fenomenalno! Milica nije mogla da spava do 6 ujutru. Legla je tek kad sam krenuo na posao, prava euforija je bila. Jako emotivan i dirljav trenutak za mene i veliki korak – istakao je Bora i otkrio kada planiraju venčanje.

– Najverovatnije će biti u septembru, od srede do nedelje! Tako smo se dogovorili, ima da bude pravo slavlje – zaključio je Bora.

Inače, Borin drugar, pevač i bivši zadrugar Sloba Radanović, juče je postao otac. Dobio je sina kome je dao ime Damjan, a tim povodom sinoć je organizovano slavlje u restoranu gde je Radanović suvlasnik.

Kemezova i Santana su došli na proslavu, odakle su objavili divnu poruku:

– Veselja su počela. Sloba je dobio sina, a nastavljamo dalje – poručio je on, zbog čega su pojedini pomislili da će njih dvoje takođe uskoro postati roditelji!

“Prelepo, da li je i Milica trudna??? Da li ste vi sledeći?” glasio je jedan od komentara, a odgovor ostaje da sačekamo od para. (Kurir.rs/Srbija danas)