“NIJE ME MAZIO I PAZIO ZA 13 GODINA KAO ANĐELU” Ana sa velikim bolom priznala surovu istinu o braku sa Zvezdanom (VIDEO)

Showbizz

“NIJE ME MAZIO I PAZIO ZA 13 GODINA KAO ANĐELU” Ana sa velikim bolom priznala surovu istinu o braku sa Zvezdanom (VIDEO)

Ana Ćurčić, bivša nevenčana supruga Zvezdana Slavnića progovorila je o njihovom braku pa otkrila da Anđela ima mnogo bolji “tretman” od nje kada je u pitanju odnos sa Slavnićem.

Ona je u emisiji “Pitanja gledalaca” iskreno progovorila o svemu. Pitanje za Anu je glasilo ovako:

– Da li je moguće da od trinaest godina zajedičkog života, tebi je najsrećniji trenutak bio dok je on bio na koledžu, a ti čitala pisma?

– Reći ću da mi je poslednji lep trenutak bio izlazak sa tog istog koledža. Ćerka je rekla da je imala sudar, ja sam došla isped naše srednje škole, gde smo se nas dvoje upoznali. To je sve bilo iscenirano, ali lepo. Ako me pitaš da li sam bila mažena i pažena žena, nisam. Anđela sada ima više toga, nego, ja za svih trinaest godina. Nisam imala trenutke kad sam se osećala kao prava žena. Pored svega ovoga, ja sam ga bezuslovno volela. Ja sam jaka žena, ali sam u odnosu sa njim imala malo vremena da pokažem kako mi je – rekla je Ana sa knedlom u grlu. (Kurir.rs/S.B.)