“TUKAO SI ME, MALTRETIRAO DECU, OSTALA SAM BEZ KROVA!” Ana Ćurčić doživela NERVNI SLOM, otkrila kakav je život imala sa Zvezdanom!

Showbizz

“TUKAO SI ME, MALTRETIRAO DECU, OSTALA SAM BEZ KROVA!” Ana Ćurčić doživela NERVNI SLOM, otkrila kakav je život imala sa Zvezdanom!

Ana Ćurčić optužila je Zvezdana Slavnića da ju je tukao, te da je bežala kod drugarica da spava zbog njega, kao i da je prokockao sve njoj i njenoj deci.

Slavnić je samo odmahivao rukom uz reči da je Ana lažov.

– Nisam, ali više sam da je volim. Nisam stigao da budem zaljubljen – rekao je Zvezdan.

– Prevara je jedan od razloga što brak nije dobar, u tom slučaju je on varao mene. Daj mi još tri razloga što brak nije dobar – pitala je Ana Miću.- Nepoštovanje, finansije – rekao je Mića.

– Pi**etino smrdljiva, je**u ti mater do kraja rijalitija, celu ću ti masku skinuti! Ispred koje žene stojiš, pa ćeš njega onda da pljuneš. Ti si zavoleo?! Što si došao ovde. Sve ću pokazati i šta je kocka i šta je maltretiranje, što si mene i moju decu uništio, glodaru jedan smrdljivi, što si me ostavio bez krova na glavom i mene i moju decu i zbog toga došao p***o ovde da je**š. Sve ću da iznesem, kako si me tukao, kako si mi maltretirao decu i prokockao sve što imam – urlala je Ana u suzama na Zvezdana.

– To treba da kažeš – rekao je Mića.

Sada ću da pričam kako sam živela, jer sam se ja borila, kako sam ja radila. A ti Ana Spasojević ako misliš da igram rijaliti, gledam te u oči i kažem ti da sam samo ja njegova žrtva i ništa drugo – rekla je Ana.

– Biće tužena za ovo – rekao je Zvezdan.

– Milena, Biljana, sve što znate o mom životu, gde sam spavala kod vas, gde sam bežala, na kojim sam lekovima završila, sve dajte u novine! S***m ti se u ljubav, ja sam ti pored svega što nisi imao dala. Ti ćeš da pričaš o spuštenim roletnama. Sram te bilo, g***o jedno! Sve si zaslužio i sve ću reći. Muka mi je da ne mogu ništa da kažem, jer nisam imala pravo glasa. Kada ti nešto kažem, dobijem batine, sram te bilo! Ja te čekam iz zatvora, nemoj da ti pismo izbacim u javnost. Obećao je da me neće tući, da ću biti gospođa i da neću raditi tri posla. Prodavala sam igračke, da bi imali da jedemo, prodavala sam dve godine svoju garderobu, a to je samo deo. Zato nisam došla samo zbog prevare, meni je ona najmanja stvar. Idi j**i samo to znaš i da radiš – urlala je Ana. (kurir.rs)