Car nije štedeo reči! Bilal me kopira, ne verujem u Aninu priču, namešta diskvalifikaciju meni i Zvezdanu!

Showbizz

Car nije štedeo reči! Bilal me kopira, ne verujem u Aninu priču, namešta diskvalifikaciju meni i Zvezdanu!

Voditelj Marko Đedović je večeras obavio intervju i sa Filipom Carem, koji je imao turbulentnu nedelju ispunjenu svađama.

Malo su turbulencije u kući, ali je dobro. Aleks negde sumnja u mene, ja ne vidim da radim nešto loše. Kad me Maja ne provocira, gledam je kao druge zadrugare, zaboravim i da sam bio u vezi sa njom. Ne doživljavam je u smislu u kojem Aleksandra misli, pa je malo ljubomorna – rekao je Car.

Šta misliš o Ani i Zorici? – pitao je Đedović.

Zoricu gotivim kao umetnika, ali one kad prođu kroz kuću, kao neka kriminalna skupina kojoj ništa ne smeš da kažeš. Imaju vojnike, prvu crtu Necu i Pecu, drugi prsten Miljana Popović i ta ekipa, onda ide Zorica, i onda tek dolazi Ana, koja je vrh svega. Ovde postoje ljudima kojima su se desile gore stvari nego Ani, kao Šarmen Soraji. Meni je te žene žao, znam da je prošla nešto što ne bih poželeo nijednoj ženi, i javna prevara, i da te neko degradira, ali sad pošto joj se nešto desilo, treba da istrese kofu g*vana na nas?

Ana je imala lošu nameru prema mojoj Curi, rekla mi juče: “J*beš k*rvu”. Vidim da nije bila iskrena perma meni. Postale su mi nelogične neke stvari, ništa mi više nije jasno. Nisu Anđela i Zvezdan ispravni, ali nije ni Ana. Neca mi kaže da je Zvezdan pljunuo Anu, ja to nisam video. Onda je i on taj koji priča jedno, a radi drugo. Anđela i Zvezdan mi gledaju najmirnije do sad. Ja sam video da žene trpe mnogo zarad zaljubljenosti, ali ako je Ana izgovorila istinu, trebalo je davno da budu uključene institucije, da bi zaštitila porodicu i decu.

Ako je krila, nije loša samo po sebe, nego i za porodicu. Neko ozbiljan stoji iza nje, da ga je zvala, brzo bi se rešilo. Ne vidim zašto se ta agonija nastavljala sve ove godine. Ne verujem nikome. Ona je mogla da izabare, Šarmen Soraja mamu ne. Partneri su naši izbori. Ja i sada snosim krivicu i plaćam ceh za loše izbore – pričao je Car.

Da li misliš da te Bilal kopira? – pitao je Marko.

I njegov ulazak mi je bio to, tako sam ja kad sam ušao, sa svima se upoznao, rekao da neće biti isto. Stvarno su mi čudna mnoga drugarstva u “Zadruzi”. Anu i Zoricu smatram ozbiljnim ženama i onda ovo rijaliti. Ljudi koriste jedni druge, da se istaknu. Ja ću biti neutralan. Ne bih voleo da moja devojka i ja budemo deo njihovih namera, a jesmo.

Zvezdanu smo bili, ali Aleks volim više jer mi je pokazala da nije takva… I ja šta sam Ani, dobar dečko ili p..ketina, nemoj da igra sa nama rijaliti – rekao je Car. (e-turneja.com)