DRAGO MI JE DA POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE: Aleks OGORČENA na Anu Ćurčić! Mogla je da pobedi ali je sada narod vidio sve!

Showbizz

DRAGO MI JE DA POKAZUJE SVOJE PRAVO LICE: Aleks OGORČENA na Anu Ćurčić! Mogla je da pobedi ali je sada narod vidio sve!

Nakon Miljane Kulić, voditelj Marko Đedović obavio je intervju sa Aleksandrom Nikolić, koja se danas posvađala sa Filipom Carem.

Otišao je pre mene, kAd sam došla, vidim sedi tamo gde sedi Maja. A sinoć celu emisiju samo što joj nije seo u krilu. Rekla sam mu da mi smeta, jer će joj dati za pravo. Meni ne smeta što on sedi, nego njoj daje za pravo da ustane i to kaže. Ali je zreliji bio danas, srećna sam zbog toga. I sinoć isto. On kaže da je ne vidi, da je samo hteo Zvezdanu da objasni, ja mu stvarno verujem. Ali odmah odreagujem, to je bolje, i sam je to rekao – rekla je Aleks.

Sinoć si slušala svađu sa Zoricom, kako komentarišeš to? – pitao je Marko.

Jeste Filip prvi ustao na kvarno i započeo to, ali isto tako smatram da ona njega ne voli. Drago mi je što mene nije petljala u to, za razliku od Ane. Tu bih tek imala da kažem. Ana je ustala i skočila da odbrani Zoricu od Filipa, ali ona pokazuje svoje pravo lice i kakva je zapravo. Da je ne gledamo samo kao prevarenu ženu nego kakva je zapravo. Sinoć je izletelo iz nje: “Ti nisi za bolje nego da “j” k..vu”. To je mislila na mene. Drago mi je da pokazuje pravo lice.

Da ne vide ljudi samo ucveljenu ožalošćenu Anu koja plače. Okej, Zvezdan se jeste ogrešio o nju. Ona je prevarena žena, sad može sve nas da polije kofom g*vana, uvek će ona biti u pravu, neće gledati realno. Mislim da će ona dosta do kraja promeniti sliku o sebi. Imala je idealnu situaciju za rijaliti, bila je u idealnoj poziciji. Gledaoci će imati priliku da je bolje upoznaju i da shvate kako stoje stvari – rekla je Aleks. (e-turneja.com)