‘ZVEZDAN MI SE GADI’ Zorica Marković između redova Bojaniću objasnila šta je Ana preživljavala sa Slavnićem!

Showbizz

‘ZVEZDAN MI SE GADI’ Zorica Marković između redova Bojaniću objasnila šta je Ana preživljavala sa Slavnićem!

Zorica Marković i Mikica Bojanić nastavili su da razgovaraju o Zvezdanu Slavniću i Ani Ćurčić.

Od ove priče nema ništa. Anđela je u ovoj priči Filip Car. Nažalost će i ova devojka biti izj*bana, a ispala je najgora. Nije Ana ljubomorna, ona samo žali, a kad bude pričala šta je sve uradila, vidi, kunem ti se, ako bude ispričala sve što želi i hoće, ne da će biti muk. Sve ima argumentovano – rekla je Zorica.

To što sam ja ušao je mnogo rizično, ti to znaš. Od jednog plesa može da se naparvi znaš šta, pa bude kasno za objašnjavanja. Kad Zvezdan Slavnić meni kaže, a mnogo više je pričao sa Mikijem i Matorom nego sa mnom. On je meni rekao da nije sa mnom pričao jer sam porodičan čovek, znači znao je šta će dobiti od mene. On je samo ustao i rekao da je zaljubljen.

Ja sam tu u mat poziciji i Ana to treba da zna. On je zbog devojke u koju se zaljubio ostavio ženu, to može svako. Onda je ostavio Anđelu, pa sa Aleksandrom. Pitao sam ga da li se igra. Oni problemi, dugovi, Ana, poveži. On je mene stavio sa strane, nije mi tražio mišljenje i savet. Znači nije mu stalo da zadrži to, šibaj druže, gas – rekao je Mikica.

Verujem Ani jer je on tokom Uroševih skandala rekao da će da brani žene, ja sam mu odmah posle prišla i pitala da li će da se bije sa tobom ako diraš nekoga. Onda dođe ona i kaže da dolazi da ga spasi. Stavlja ga ispred sebe, ispred svega što je gledala napolju, a gledala je sve to mnogo bolno. Znaš kako ti je majka prošla. To su godine potrošenog i bačenog života, a druge stvari da ti ne pričam jer nisu do mene. Zvezdan je bio dobar prema meni, još uvek se poštujemo, ali ja neću i ne mogu jer mi se gadi čovek. To ću mu reći.

Ona je imala dva spontana sa njim i jedno namerno prekinuto kad je otišao u zatvor. Ona pristaje da dođe da to spase ako ikako može znajući njihovu napolju ni malo zavidnu sitaciju. Ona je preko svega prelazila zbog ljubavi i straha, zapamti to. Očekivao je to i ovde, a to je nemoguće zbog svega i zato je pravio haos, izletao kroz prozor – rekla je Zorica.

Da ne bi pričala – rekao je Mikica.

Tako je. Posle prastea i poslednjeg pitanja, ne da mu oprosti, ne da se pomire nego da razjasne. Njoj kao ženi nakon svega – rekla je Zorica. (e-turneja.com)