Zvezdan priznao da je NIKAD SREĆNIJI sa Anđelom otkad se REŠIO Ane, otkrio da li i dalje PLANIRA SINA sa ljubavnicom!

Showbizz

Zvezdan priznao da je NIKAD SREĆNIJI sa Anđelom otkad se REŠIO Ane, otkrio da li i dalje PLANIRA SINA sa ljubavnicom!

Nakon Ane Ćurčić, u Šiša bar kod voditelja Marka Đedovića stigao je Zvezdan Slavnić, koji je prvo progovorio o vezi sa Anđelom Đuričić.

Kakav je tvoj odnos sa Anđelom? – pitao je Marko.

Uživam sa njom, jako mi prija. Nadam se da će tako ostati. Volim je. Taj proces mi je bio prekinut. Družili smo se, rekao sam šta sam rekao, mislim da sam se tad zaljubio. Ona je drugačija bila dok smo se družili nego kad smo ušli u vezu. Onda je ušla Ana, sve je stalo. Gledao sam da Ani izađem u susret, ali sam izbacio iz sebe to. Otkad smo se ponovo pomirili, nikad bolje, nikad lepše. Sigurnija je, nekako je prihvatila sve što sam zamerao. Sama je to tako prihvatila – rekao je Zvezdan.

Da li si ti uticao na to svojom promenom ponašanja? Da li si ga promenio? – pitao je Marko.

Ne gledam je kao tada, mnogo se lepše ponašam prema njom kad malo bolje razmislim. Mene su nervirale sve te situacije, verovatno sam reagovao gluplje – dodao je Slavnić.

Da li je ljubomorna? – pitao je Đedović.

Jeste, ali nije na neke kao pre. Evo na Maju, sedi tu, ponaša se normalno. Maja sad ima svoje obaveze. Kako nam sad ide odnos (sa Anđelom) voleo bih da ide, samo te neke stvari za crnim stolom, sa Anom i to, da nema taj stav. Nego da kaže kako jeste, da, uradila je to, voli, ne voli, sve može da kaže normalno. Uskoro nam je dva meseca, ne treba nam bungiš, dovoljno nam je i Rajsko ostrvo – rekao je Zvezdan.

Za bungiš da, ali za sina… Mora to da se sedne i popriča. Nisam odustao. Ja jesam čovek trenutka, da je tako išlo, desilo bi se. Ali ja imam želju da dođem u “Zadrugu 7”, ne znam šta ću, moram da vidim taj deo – odgovorio je Zvezdan. (e-turneja.com)