HELGA PREVAZIŠLA SVE DEVOJKE U ZADRUGAMA! Anđela obećala Zvezdanu slobodu koju nije imao sa Anom, ubeđena da ju je varao zbog toga

Showbizz

HELGA PREVAZIŠLA SVE DEVOJKE U ZADRUGAMA! Anđela obećala Zvezdanu slobodu koju nije imao sa Anom, ubeđena da ju je varao zbog toga

Anđela Đruičić je razgovarala sa Zvezdanom Slavnićem u pabu, o celokupnoj njihovoj ljuabvnoj situaciji:

Ako si ti bio toliko loš, ja sam je onda spasila. Što plače sada, meni to nije jasno.Što nisi stala kada te je kao tukao. Mene kada bi dečko prvi put udario, nagrdi me, a onda iz stana pravo u policuju, mene tata nikada nije istukao. Onakva žena da je trpela to,, ja znam kakv je to progil ličnosti. Nije se tu radilo o tim stvarima, ali meni ta priča ne možem da se prodaje. To što ona pokušava da ti prebaci, ja joj nikada neču poverovati. Nemoj da dozvoiliš da nam neko pokvari ono naše – rekla je Anđela.

15 godina sam sa njom, ja znam sve šta ona radi i kako. – govorio je Zvezdan.

Do kraja života bio ona bila sa tobom, a ti bi je varao do kraja živtoa i to je to, Meni nije jasno šta ti pričaš, mi moramo da pričamo ozbiljno, ti sada nećeš da budeš sa mnom, ti misliš da bih te ja držala u stanu kao Ana – rekla je Anđela.

Ne uskraćuj mi slobodu – rekao je Zvezdan.

Ma nisam ja ona, ne znam što razmišljaš o tome. Ona te držala u kući da je ne bi varao, a ti si je opet varao, znam, ja sve što si meni pričao. – rekla je Anđela. (e-turneja.com)