JANJUŠ ISPLJUVAO ANU! Veliki si folirant i jako bezobrazna, osetila si prvo mesto i zato si došla ovde!

Showbizz

JANJUŠ ISPLJUVAO ANU! Veliki si folirant i jako bezobrazna, osetila si prvo mesto i zato si došla ovde!

U toku je Janjuševa podela budžeta. Maja Marinković prekinula je njegovo izlaganje kako bi dala repliku na njegove stavove koji joj se ne dopadaju.

U celu raspravu se uključila i Ana.

Rekla bih ja večeras – rekla je Ana.

Bolje reci sad da te ne bih nap.šio. Ana ti si folirant. Pošto si bezobrazna i ja te štedim ovde. Ti si folirant kojeg Zadruga nije videla. Dao sam ti srednji kao njima dvoma jer ste svo troje za mene isti. ne zanima me, najviše gotivim Zvezdana. Nebitno šta je uradio.

Ti si najveći folirant. Osetila si da možeš da budeš prvo mesto i došla si ovde. Razumem da tebi pare trebaju, ali tebi ne treba jedna cifra, a ti tražiš drugu jer hoćeš više. Imaš pravo da se boriš, ali preko mene i drugih ljudi ne.

Prema tebi sam jako korektan i neću te uvrediti. Ako misliš da svako treba da bude na tvojoj strani, to je tvoj problem. Mi ne znamo šta je istina. Život je takav, desilo se šta se desilo – rekao je Janjuš.

Hvala ti na izlaganju i to je to. Ne znam kad sam od ikoga tražila da ih pljuje – rekla je Ana.

Ana igraš rijaliti, ne znaimaju me fanovi. Ja sam iskren čovek koji priča kako jeste. Nemoguće je da nas sedam sedi ovde, da kad ti progovoriš tih sedam kaže “uh”. Ne kaže jedan nego nas deset. Ti želiš da te svi nap.daju. Treba sama da osećaš ono što osećaš – rekao je Janjuš.

Sram te bilo. Poješćeš svoje reči. Ja tebe od danas ne poštujem. Ne dam na sebe. Nikome ja neću da kažem zašto sam došla. Žena koja je sada u rijalitiju nikad nije bila i zaista ne možeš da me svrštaš u nijednu ženu koja je ušla. Sram te bilo. Lupetaš, lupetaš. Slobodno psuj, ja znam kako kockari rešetaju – rekla je Ana. (e-turneja.com)