HVALI SE DA JE BIO SA 300 ŽENA! Ćertića povezivali sa starletama, pevačicom, voditeljkom SLAGALICE, a ova LEPOTICA mu rodila sina

Showbizz

HVALI SE DA JE BIO SA 300 ŽENA! Ćertića povezivali sa starletama, pevačicom, voditeljkom SLAGALICE, a ova LEPOTICA mu rodila sina

Kaskader i bivši učesnik rijalitija Uroš Ćertić, poznat kao veliki zavodnik, priznao je da je bio sa 300 žena, a većina od njih je su bile udate pevačice, glumice, ali i voditeljke.

Prošle godine je u domaćim medijima odjeknula vest da je kaskader i rijaliti učesnik Uroš Ćertić navodno kriv za razvod popularne voditeljke kviza “Slagalica” Marije Veljković. Kako je rekao kaskader, dok su njih dvoje bili u vezi, Veljkovićeva nije bila sa mužem.

– Slobodan sam dečko i mogu da budem s kim želim, ali umem da čuvam tajne. Za Mariju i mene se nikad ne bi saznalo! Nažalost, neko je pod lažnim imenom pisao u komentarima na portalima da smo zajedno. Bila mi je prva komšinica, upoznali smo se na RTS-u na nekom snimanju, a imamo i zajedničke prijatelje Đorđa Davida i Peđu Damjanovića. Niko nije znao da smo u kombinaciji, pa ni Đorđe i Peđa. Ćutao sam iz poštovanja prema Mariji, jer je diplomirana glumica i ozbiljan voditelj. Tada sam rešio da progovorim i stanem u Marijinu odbranu. Njen razvod je dugo trajao, bila je u braku samo na papiru. Dok je bila sa mnom, nije spavala sa mužem, jer je Marija, pre svega, dama.

Kaskader je u rijalitijima bio blizak sa ženama, a njegova veza sa bivšom članicom grupe “Models“ Ivanom Stamenković Sindi bila je veoma medijski ispraćena. Iako su se Sindi i Uroš upoznali u kuću „Velikog brata“ 2013. godine vezu su započeli su tek nakon što su oboje napustili rijaliti.

Tokom trajanja rijaliti programa pričalo se o simpatijama između Uroša i Soraje Vučelić, a govorilo se i o Uroševoj romansi sa Avom Karabatić, s kojom je u pomenutom rijaliti programu on tvrdio da je bio intiman.

Međutim, Ivana je tvrdila da Uroša na početku nije ni primetila, te da ga je gledala kao druga, ali je nakon rijalitija to preraslo u ljubav.

“Dopada mi se kako razmišlja i što je džentlmen. Osim toga, imamo isti pogled na život, prirodni smo i jednostavni ljudi”, ispričala je Sindi tada.

Ljubav nekadašnje modelsice i kaskadera trajala je devet meseci, nakon čega su se rastali u prijateljskim odnosima.

Kasnije je Uroš dugi niz godina bio sa svojom izabranicom Ivanom P, koju je nazivao svojom “nevenčanom suprugom”. Tokom veze dobili su sina Nikolasa. Tokom veze sa Ivanom, Uroš je bio uhapšen, a ona je sve vreme bila uz njega. Jedno vreme su čak i planirali da se odsele u Grčku, prenosili su domaći mediji.

“Ivana i ja ne verujemo u brak, a i 70 odsto brakova ne uspeva. Ako se ikada budemo venčali to će biti u opštini, a ne u crkvi, jer ni u Boga ne verujem. Ne vidimo razlog zašto bismo to uradili. Živimo zajedno dve i po godine, sve delimo, kao da smo venčani. Zajedno smo ukupno skoro tri, a beba ima četiri i po meseca. Upoznali smo se pre šest, sedam godina. Ona je tada bila sa nekim drugim, kao i ja. Viđali smo se po gradu, ali nikad nismo ni slutili da ćemo biti zajedno, niti smo se družili. Jedno njeno zimovanje na Jahorini, nedelju dana pre nego što sam ja otišao tamo, na moju omiljenu planinu, izazvalo je da stupimo u kontakt. Pitao sam je da li je tamo, ali ona se već bila vratila tada. Onda sam je pozvao u jedan noćni klub u Beogradu, gde sam te sezone bio jedan od manjinskih suvlasnika i ona je došla. Posle toga smo nastavili da se viđamo, družimo i nastala je stvarno ozbiljna i jaka priča”, pričao je Ćertić pre tri godine.

Krajem prošle godine Uroša Ćertića napustila je nevenčana supruga Ivana P. zbog porodičnog nasilja.

Nekadašnja manekenka prijavila je kaskadera u martu pre dve godine, kada je stavila tačku na njihov odnos. Ona je navela da ju je uz pretnje čupao i davio. (kurir.rs)