‘POMIRIĆE SE I ŽIVEĆE U PAKLU KAO I DO SAD’ Marija i Mića ubeđeni da je Ana džabe iznosila prljav veš o Zvezdanu kad će mu oprostiti

Showbizz

‘POMIRIĆE SE I ŽIVEĆE U PAKLU KAO I DO SAD’ Marija i Mića ubeđeni da je Ana džabe iznosila prljav veš o Zvezdanu kad će mu oprostiti

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Naredno pitanje pročitano je Ani Ćurčić.

Da li je moguće da si i dalje zaljubljena u Zvezdana posle svega?

Ju Bože, ne. Nisam zaljubljena i ne znam na osnovu čega su to videli. Idem ak enkim drugim stvarima, nevezanih njemu – rekla je Ana.

Možda jer te dotaknu neke pesme – rekao je Darko.

To je normalno. Kad se budem zaljubila svi će znati, ali enko drugi anravno. Seti me i pesma i bol i tuga, ringišpil mi je. Zaljubljena, daleko od toga – rekla je Ana.

Itekako se vide neje emocije. Itekako ga voli, da. Razočarana je, ali se vidi da joj je stalo. neće da pređe preko principa, ali duboko u njoj je drugačije. On kad bi izrazio želju da bude sa njom, vremenom bi bili. To je za mene emotivno samoubistvo – rekao je Mića.

Na osnovu čega ti donosiš sud? – pitala je Ana

Posle svega što si rekla o njemu, ja da sam ti ne bih nikad došao kod njega u životu. To je moje mišljenje – rekao je Mića.

Ti ne bi, ja bih. Nemoj da se dereš – rekla je Ana.

Imam pravo, niko mi neće zabraniti da mislim. Rekao sam to jer nema neke svađe posle iznesenih reči – vikao je Mića.

Ona sama sa sobom nije raščistila. Njeno ponašanje i teme govore ne da je zaljubljena nego da ga voli i da bi mu prešla preko svega. Džabe je mlatila praznu slamu i iznosila prljav veš o njemu. To je njena sramota. Ovakvz ženu sam prvi put srela. Ne postoji ništa što može da joj uradi da bi ona rekla da je to kraj. Gledam na žurki, ona naručuje pesme, a on se sa Anđelom veseli. Ti ga voliš, nemoj džabe da ti se smeje narod. Biće zajedno kad se završi Zadruga. Živeće u paklu kao i do sada, nesrećni , ali zajedno. Ona prelazi prkeo svega i i dalje će. Ona tako bira – rekla je Marija.

Jeste Ana je za sve kriva – rekla je Ana.

Apsolutno se slažem sa Mićom i delom sa Marijom. Mi smo deca za razliku od njih.One optužbe koje je iznela Ana i koje ga ugrožavaju, isto toliko ugrožavaju i nju. Nenormalno je da mu ona skida temperaturu, koliko god da je ljudski, prevelike su to optužbe da bi imali bilo kakvu dodirnu tačku. Video sam nju koja nakon njegove rečenice, reči i upućene pesme se totalno menja. Vidi se da joj je drago. Nejasno nam je kako padaju tako velike optužbe a na osnovu jedne reči i prilasaka se situacija menja – rekao je Car. (e-turneja.com)