OTKRIVENO ZBOG ČIJE PRIJAVE JE ZVEZDAN MORAO DA DAJE IZJAVU U POLICIJI! Ona mu je pomrsila KONCE

Showbizz

OTKRIVENO ZBOG ČIJE PRIJAVE JE ZVEZDAN MORAO DA DAJE IZJAVU U POLICIJI! Ona mu je pomrsila KONCE

Zvezdan Slavnić je u toku noći hitno izveden iz “Zadruge 6” kako bi u policijskoj stanici dao izjavu zbog krivične prijave koja je podneta protiv njega.

Slavnić je posle nekoliko sati vraćen u rijaliti, a prvo što mu je nakon svega palo na pamet da uradi jeste da nastavi da maltretira svoju bivšu suprugu Anu Ćurčić, a nakon što je pokušao da prevrne krevet na kojem je ona sedela, nastavio je da je zastrašuje, da je vređa, psuje i da joj preti, a obezbeđenje i zadrugari su ga jedva zadržali da ne nasrne na nju.

Ovim povodom se oglasila Milena Kačavenda, kuma Ane Ćurčić, koja je otkrila da ne može da tvrdi da se radi o prijavi koju je ona lično podnela protiv Slavnića, ali da se nada da je zapravo o tome reč.

– Niko iz Anine porodice nije podnosio još uvek nikakvu prijavu protiv Slavnića, a ja jesam i to je već poznato. Protiv Zvezdana sam podnela krivičnu prijavu za uvredu časti, jer je iznosio razne bljuvotine na moj račun. Ja imam dva punoletna sina kod kuće i nema potrebe da oni slušaju kako Zvezdan priča da je njihova majka s*ksualno opštila sa Acom Bulićem, Aninim bivšim suprugom, a čak je spomenuo i jednog pokojnika. Verujem u naše pravosuđe, moguće da su brzi i da je davao izjavu zbog moje prijave. Videli ste kako je reagovao kada se vratio u kuću – kaže Milena.

Milena je otkrila da li je podnela prijavu i u ime svoje kume, budući da je Ana u toku jedne od emisija, uživo u programu to tražila od nje.

– Ja znam da je Slavnić već nekoliko puta izvođen na zahtev policije i tužilaštva, e sad da li je ovo noćas za mene ne znam još uvek. Anin advokat ima punomoćje za sve, tako da može biti u pitanju i prijava koju smo podneli u njeno ime. Budući da advokat ima punomoćje, Ana nije lično morala da daje izjavu, a po njegovoj reakciji bih svakako rekla da je u pitanju ili ova ili moja prijava – zaključuje Kačavenda. (kurir.rs)