NJIHOVA VEZA JE SAŽALJENJA:Marija uverena da Zvezdan ostaje sa Anđelom samo iz REVOLTA prema Ani, optužila Đuričićevu da ga posle svakog raskida uhvati na SUZE! (VIDEO)

Showbizz

NJIHOVA VEZA JE SAŽALJENJA:Marija uverena da Zvezdan ostaje sa Anđelom samo iz REVOLTA prema Ani, optužila Đuričićevu da ga posle svakog raskida uhvati na SUZE! (VIDEO)

Razvezala jezik!

U toku je emisija “Pitanja gledalaca”. Voditelj Darko Tanasijević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Anu Ćurčić.

Da li ima kad gleda sa sttane da li će Zvezdan do kraja života ostati sa Anđelom ili će ga brzo smoriti? – glasilo je pitanje.

Ne bavim se Anđelom i Zvezdanom. Zvezdana poznajem jako dugo, odnos prema životu je kako se ponaša u živtnim okolnostima i zato mislim da neće opstati. Želim svu sreću, od srce, ne zanima me šta rade i šta pričaju. Ja sam ovde okrenuta sebi do kraja i izboriću se, to je od danas moj stav – govorila je Ana.

Rekla je da ću 7 i po minuta izdržati sa njom, ne da se ne bavi nego ima i prognozu koliko ću izdržati. Bavi se i zna koliko ću izdržati sa njom – dodao je Zvezdan.
Sve što sam rekla stojim iza toga. Mislim da će opstati kako Zvezdan bude želeo, on se pita mnogo – poručila je Ćurčićeva.

Istina je da pre 7 dana rekla da nećemo 7 minuta opstati napolju i pitala ga je da li misli da će jedna žena voleti kao ona. Ja sam optimista i verujem da ću do kraja života da budem. Prvi put osećam ovakvu ljubav i prvi put volim. On se pita, muškarac se, stariji je dosta i to je normalno. Ja sam se u prethodnim odnosima pitala više, sad sam se promenila i osećam se kao žensko. Nadam se da ću sa njim ostati do kad Bog kaže – govorila je Anđela.

Da li veruješ da nisi Anina interesna sfera? – pitao je Darko.

Ne verujem zbog toga od pre par dana, ali kroz neki vremenski period će verovatno da se fokusira na sebe i zbog onoga što je došla. Ako ne bude više provokacija i dobacivanja, verovaću joj – dodala je Đuričićeva.

Za sedam i po minuta sam rekla zbog Zvezdana, nisam htela nju da provociram. Ja njega poznajem da li zbog ponašanja i ljubomornih scena, ovaj intezitet pažnje njemu napolju ne prija – rekla je Ana.

Kad ste govorili o vašem odnosu on je istakao da mu je manjkalo pažmnje, a da si bila posvećena sebi i poslu? – pitao je Darko.

Ja samo pričam o Zvezdanu sad, a on ako će da bude iskren reći će da je tako – rekla je Ana.

Ja vidim da ta veza zavisi iskljčivo od Zvezdan i on je taj koji je raskidao vezu, a ona je ta koja je uvek plakala i molila. Zvezdan joj priđe da vidi zašto plače, pa se pomire iz sažaljenja, kao da oseća krivicu, pa je iz sažaljenja u odnosu. To je najporažavajuće. Bez obzira kolika je razlika u godinama on kaže šta želi u životu. Ne odgovara mu ništa. On zbog svađe sa Anom i onoga što ona iznosi ove, revolta prema Aninom ponašanju on zadržava vezu sa Anđelom. On bi ušao sa bilo kojom koja je htela, on se nije zaljubio u Anđelu. Njemu se sviđaju atraktivne i lepe devojke, bio bi sa svakom koja bi htela sa njim – komentarisla je Marija.

Zbo čega raskida brak od 13 godina preko tv-a zbog devojke u koju nije zaljubljen? – pitao je Darko Tanasijević.

Njemu nije odgovarao odnos sa Anom, nije Anđela ta. Ona je neko prolazan, a u Aninon ne treba da bude niko ništa. Njemu se nije dala prilika, devojke su bile zauzete i u drugim vezama. Oni su za dva-tri dana uspostavili kontakt da se ne odvajaju, ona je tražila zadatak. U tom periodu najviše je Anđela pokazala da joj je stalo do veze sa Zvezdanom, a ove su i htele i nisu. Sa Miljanom je bila igra i flert, dodirivanje za šankom, ali nisu provodili vreme. Možda je gledao prošlu sezonu i video da je bez greške, da prekrati ovo. Oni ako budu zajedno napolju to će da bude sažaljenje i plakanje – komentarisala je Kulićka.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. (e-turneja.com)