Javila se Slađa Petrušić, živa je: Uskrsnula sam, narode i nadam se da me nećete sada rastrgati!

Showbizz

Javila se Slađa Petrušić, živa je: Uskrsnula sam, narode i nadam se da me nećete sada rastrgati!

Bivša rijaliti učesnica i voditeljka Slađana Slađa Petrušić se oglasila putem Infomedia.hr i i poručila da je živa. Ona je prethodno putem svojih društvenih mreža i upravo preko spomenutog portala plasirala informaciju da je preminula.

Inače, mnogi su posumnjali u istinitost vijesti da je Slađa umrla. Odmah su mnogi naveli kako je sve izmislila, među kojima su bili i Milomir Marić, Neven Ciganović, ali i brojni korisnici društvenih mreža.

Slađa je potvrdila da je živa.

– Javljam se s neba, dragi moj narode. S desne strane sjedi Bog i ima poruku za vas. Uozbiljite se, krajnje je vrijeme. Vidite šta nam mediji rade: objavljuju neistinite priče, ne provjeravaju, samo pišu, lupaju kao Maksim po diviziji. Jedino što mi je drago iz cijele ove priče je to što sam, nakon što sam se “preselila” na onaj “bolji svijet”, postala voditeljica, spisateljica, bavila sam se politikom, glumica, i svašta nešto…

– Odjednom su znali za sva moja dobra djela, i da sam borac za pravdu… Dok sam bavila na toj vašoj p..ljivoj Zemlji, u tom vašem svijetu, bila sam niko i ništa, bila sam starletica, jedna obična budaletina, i niko nije znao da sam jako dobar čovjek.

– Zato, narode, pamet u glavu, ne tražim da mislite kao ja, tražim samo da mislite. Bacaju vam koske, a vi kao pitbulovi kidate, sve kidate oko sebe, tako ste rastrgali mene. Pa sam se povukla jedno vrijeme. Uskrsnula sam, narode, i nadam se da me nećete sada rastrgati, kada vidite šta će mediji objaviti, jer će biti uvrijeđeni nakon ovoga. Još jednom ponavljam, medijska šutnja je prekinuta. Možemo se igrati ponovo, dragi moji mediji. Narode, obratite pažnju na političare, obratite pažnju na medije, na novinare. Ko upravlja medijima i šta nam rade, kako kažu hljeba i igara – rekla je ona.

Podsjetimo, jutros se na Instagram profilu bivše voditeljke Slađane Slađe Petrušić pojavila vijest da je iznenada preminula, a u poruku je navodno napisala porodica.

I dok su se neki pratioci u komentarima opraštali od Slađe, drugi su mislili da je vijest lažna. (ekskluziva.ba)