Marija razapela Anu, jer je primetila poglede ka Zvezdanu, otkrila da je on siguran da bi mu se vratila, pa vratila Anđelu na fabrička: FOLIRANTU, STIGLA TE JE KARMA!

Showbizz

Marija razapela Anu, jer je primetila poglede ka Zvezdanu, otkrila da je on siguran da bi mu se vratila, pa vratila Anđelu na fabrička: FOLIRANTU, STIGLA TE JE KARMA!

Marija Kulić otkrila je da je primetila poglede Ane Ćurčić ka Zvezdanu Slavniću, pa je osudila i Anđelu Đuričić zbog emocija prema njemu.

Pričala bih o situaciji koju sam videla. Sedela sam na garnituri, sedeli su Zvezdan i Maja, ležao je Dragić, pa Ana Ćurčić, pa ja. Kažem ja Ani da sam bolesna i da pređe na sivu ako je zdrava da se ne razboli, a ona kaže: “Ne, ovde ću” – rekla je Marija.

Sela bih tamo ali je Anđela sedela tamo – rekla je Ana.

Videla sam da se Zvezdan i Ana gledaju i smeškaju i rekla sam to Maji. Po onome što sam videla pomislila sam da su foliranti, ali Maja je to prenela Zvezdanu jer sam joj to i rekla i on meni onda kaže i zakune se u dete i u majku da dogovor između njih sa njegove strane nije. Zakleo se da nije planirao ovo, ali da i on vidi kao i svi mi da Ana šta god joj on uradio i sa kojom god bio, da ona njega i dalje voli i da pored toga što je saznala da je doveo ženu u stan u kojem su bili i dalje voli njega – rekla je Marija.

Neću ti dozvoliti ovo – rekla je Ana.

Rekao je da je 99.99 posto siguran da ga voli i da bi mu pršla. zato sam rekla da dokaže. Ti si žena folirant i prevarant, a ne žena mangup. On mi se zakleo i demantovao me da ga voa žena u žkivotu ne interesuje,a da je gleda jer primećuje da ga ona i dalje želi i voli. Anđela sa onim sinoćnim ponašanjem dokazala je da je tri puta gora od Ane jer ju je stigla karma i sve ono za šta je optuživala Anu uradila je tri puta gore – rekla je Marija.

Budalo jedna ja kažem da ga volim, moje emocije su opravdanje, a ona govori da ih nema – rekla je Anđela.

Nije prirodno, treba odmah istog momenta da ga precrtaš i on ne postoji – rekla je Marija.

On je za mene precrtan posle naše rasprave ispred izolacije i od tad ne postoiji i mrtav je, ali ga volim – rekla je Anđela.

Kako si prešla preko Aleks, vidiš da je čovek neiživljen, željan – rekla je Marija.

Ali ja sad tek vidim da je moglo biti da je htela – rekla je Anđela. (e-turneja.com)