KOKOŠKA, SAMO ŠTO NIJE SNELA JAJE: Anđelin snimak zadnjice kružni internetom, svi se pitaju SAMO JEDNO!

Showbizz

KOKOŠKA, SAMO ŠTO NIJE SNELA JAJE: Anđelin snimak zadnjice kružni internetom, svi se pitaju SAMO JEDNO!

Nakon žurke u “Zadruzi”, povela se polemika da li je zadnjica Anđele Đuričić pravo ili veštačko, te da li koristi neka pomagala kako bi je što više istakla.

Kako je nedavno raskinula sa Zvezdanom Slavnićem, Crnogorka Anđela Đuričić odlučila je da sinoć na žurci u rijalitiju “Zadruga”, blago rečeno, izdominira, te je pored veće konzumacije alkohola i činjenice da voli da popije po koju čašicu više, pokazala i da voli da mami poglede svojom zadnjicom, koja je glavni predmet sprdnje na društvenim mrežama.

Naime, kontroverzna učesnica šeste sezone “Zadruge” za sinoćnu žurku izabrala je teksas komplet, međutim, kratak šorts mnogima je zapao za oko, kao i njena istrćena zadnjica, koja je u poslednje vreme glavna tema javnosti.

Mišljenja fanova rijalitija su uglavnom bila negativna, a komentari ispod urnebesnog klipa koji kruži društvenim mrežama su se složili oko jednog pitanja – šta se dešava sa kičmom Anđele Đuričić?!

“Kokoška, samo što joj jaje ne ispadne”, “Nije imala ovakvu zadnjicu kad se svađala ispred rehaba, možda je zaboravila jadna da se iskrivi”, “Šta joj je sa kičmom”, “Ja sam pokušala ovako i posle 15 sekundi puca kičma”, “Pušap gaćice”, “Kupila umetak kod Kineza”, nizali su se komentari ispod objave. (e-turneja.com)

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Samo Realno rezervni profil (@samo_realno6_)