Otišla je naša Hanči: Tužna vijest iz doma poznatog para!

Showbizz

Otišla je naša Hanči: Tužna vijest iz doma poznatog para!

Hana Hadžiavdagić i njen suprug Tarik Tabaković godinama žive na adresi u Zagrebu, a brojne pratitelje svakodnevno obavještavaju o dešavanjima iz života.

Danas su Hana i Tarik podijelili tužne vijesti.

Oni su ostali bez voljenog kućnog ljubimca. Hanči, kako se zvao njihov pas je danas preminula. Preslatki 15-godišnji, kovrdžavi bišon je umro, a poznati par se tužnim riječima oprostio od njega.

– Otišla si s mirisima jutra…dostojanstveno kako si i živjela, kao prava dama…nevjerojatno poslušna i pametna, moje najveće rame za plakanje i moja zauvijek najbolja prijateljica. Držala sam te za šapicu dok nisi zatvorila okice…znaš da je dio srca otišao s tobom…nikada te neću zaboraviti sunce moje malo – napisala je Hana, a ništa manje potresen zbog gubitka kućnog ljubimca nije ni njen suprug Tarik.

– Otišla je naša Hanči..Čićimraz….Hančibald….Otišla je naša ljubav, naša sreća, naša ljepotica…. Spavaj mirno i lijepo…do nekoga drugoga susreta u nekome drugome životu…Volim te i zauvijek ćeš biti moj ČIĆIMRAZ!! Volim te pahuljice naša – objavio je Tabaković. (ekskluziva.ba)