GREJALA VODU ZA KUPANJE NA ŠPORETU I KORISTILA POLJSKI WC! Rada Manojlović sada poseduje LUKS DOM OD 100.000 €, a evo kako izgleda

Showbizz

GREJALA VODU ZA KUPANJE NA ŠPORETU I KORISTILA POLJSKI WC! Rada Manojlović sada poseduje LUKS DOM OD 100.000 €, a evo kako izgleda

Pevačica Rada Manojlović odrasla je u trošnoj kući u selu Četereže za koje je veoma vezana.

Rada je nakon majčine smrti živela sa sestrom i ocem, a prvi zarađeni novac od nastupa uglavnom je ulagala u novu kuću kako bi im obezbedila konforan život. Kako se pisalo, pevačica je u novu nekretninu uložila čak 100.000 evra.

Kad joj poslovne obaveze to dozvole, pevačica često provodi slobodno vreme u kući koju je nedavno potpuno završila, pa sada u njoj uživa sa najmilijima.

U dvorištu su gajili razne životinje, a kako je jednom prilikom rekla pevačica, ona i sestra Maja se nikad nisu bavile time jer je njihov zadatak bio da sređuju kuću.Traktori, kombi i razni krš mogao je da se vidi u dvorištu u kom je pevačica odrasla.

Oni su koristili poljski WC, a kupanje im je bilo snalaženje.

“Snađeš se. Imaš šporet, greješ vodu i to je to”, rekla je jednom prilikom pevačica, koja danas u istom dvorištu ima luksuznu kuću opremljenu kvalitetnim nameštajem.

Inače, pre nekoliko godina Rada je obezbedila sebi i stan u Beogradu.

-Rada je sa sestrom Marijom pogledala jedan stan u našoj zgradi. Ima oko 60 kvadrata, nalazi se na četvrtom spratu, u blizini je dva fakulteta i na desetak minuta od centra grada. Zgrada je nova, izgrađena pre sedam godina, ali stanovi još nisu rasprodati – rekao nam je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.On kaže da je Manojlovićevoj zgradu u tom naselju preporučio prijatelj, koji je takođe tu kupio nekretninu.- Kad nam je rekla svoje želje, odmah smo znali da imamo stan za nju. I bili smo u pravu! Dopao joj se na prvi pogled. Nije bilo cenkanja, ali rekla nam je da ne može odjednom da isplati sumu od 70.000 evra, koliko košta stan, nego u dve rate. Prvu će dati za mesec dana, a drugu sledeće godine – rekao nam je sagovornik iz firme koja prodaje stanove na toj lokaciji.(Kurir.rs)