Ubijena influenserka: Izrešetana u pljački pred očima maloljetnog sina i dečka!

Showbizz

Ubijena influenserka: Izrešetana u pljački pred očima maloljetnog sina i dečka!

Brazilska influenserka ubijena je u svom automobilu pred očima svog dečka i njihovog dvogodišnjeg sina, u neuspješnoj pljački nakon divlje potjere u Rio De Žaneiru.

Luen Žardim sjedila je na suvozačevom mjestu dok je njen dečko, Joao Farče, pokušavao da pobjegne od osumnjičenika koji su ih proganjali prošle nedjelje uveče. Upucali su je u rame, te je hitno prebačena u opštinsku bolnicu Salgado Filho, gdje je naposlijetku i umrla.

Njena porodica potvrdila je smrt u objavi na njenoj Instagram stranici.

– Naša zvijezda Luene je otišla kako bi sijala jače – napisali su na portugalskom.

– U ime cijele porodice, zahvaljujemo na svim porukama ljubavi koje primamo. Znamo da i Lu dobija svu tu ljubav – dodali su. Ožalošćena porodica je napisala da “put njihove djevojčice neće biti obilježen tragedijom, jer je bila svjetlost gdje god je išla”.

Kako piše “Daily Mail”, nekoliko osumnjičenika je prišlo njihovom vozilu i počelo da puca, pogodivši poznatu influenserku u rame, a sam metak joj je prošao i kroz srce. Dok se incident službeno istražuje kao pokušaj pljačke, žrtvin otac Atanael Žardim vjeruje da se radilo o ciljanom napadu, tvrdeći da je njegova kćerka bila praćena prije pucnjave.

– Ovo nije bila samo krađa, odnosno, pokušaj pljačke. Bilo je to ubistvo – rekao je lokalnim novinarima.

– Niko ne puca na drugi automobil sa zatvorenim prozorima – dodao je.

Njena smrt odvila se otprilike 15 dana nakon što je zamijenila svoj Porše, koji je imao prozore otporne na metke, drugim vozilom koje nije imalo oklopnu zaštitu. Ovo nije jedini takav slučaj u Brazilu u proteklih nekoliko dana. Prema “Daily Mailu”, brazilskom TV glumcu Antoniu Bernadesu, znanog i kao Musunzinjo, u petak su oteli automobil i to gotovo tri kilometra od mjesta gdje je Žardim ubijena.

Srećom influenserkin suprug Joao i njezin sin, koji su u to vrijeme bili u automobilu, preživjeli su, a dječak je zadobio par manjih povreda. (ekskluziva.ba)