Dječak s Downovim sindromom je prvi put vidio svoju malenu sestru – njegovu reakciju roditelji nikada neće zaboraviti

Zanimljivosti

Dječak s Downovim sindromom je prvi put vidio svoju malenu sestru – njegovu reakciju roditelji nikada neće zaboraviti

Roditelji nikada neće zaboraviti reakciju dječaka s Downovim sindromom koji je prvi put vidio svoju malenu sestru.

Kada su Ashlyn i Logan Williams kući donijeli svoje sedmo dijete, kćer Collyns, nisu bili sigurni kako će njihov 1-godišnji sin Brooks reagirati na nju. No, ispostavilo se da se uopće nisu morali brinuti.

Zbog jedne snimke svi mi imamo priliku svjedočiti posebnom trenutku kada je Brooks prvi put vidio Collyns.

Maleni dječak ima Downov sindrom tako da su njegovi roditelji bili zabrinuti da on neće razumjeti potrebu da budu nježni s njom. No trenutak kada je otac stavio Collyns na svoja prsa pokraj Brooks, on se u potpunosti zaljubio.

Dok je gledao svoju malenu sestru, lice mu je potpuno zasjalo. On ju zapravo toliko voli da ju ne želi ispustiti iz vida. Kada mama uzme Collyns u ruke, maleni se Brooks rasplače.

„Želiš ju natrag? U redu. U redu“, Ashlyn se glas može čuti na kameri. Čim je ponovno vratila Collyns blizu Brooksa, on je odmah prestao plakati te ju je gledao s takvom ljubavlju da je svima koji su pogledali snimku izmamio suze na oči.

„Već znam da će biti najbolji prijatelji“, rekla je kasnije Ashlyn, „Bilo je to predivno. On ju već toliko voli. On je predivan dječak pun ljubavi te nas je jako obradovala njegova reakcija“. (seharica247.site)